Nagy segítséget kapnak ezek a cégek itthon: mutatjuk a részleteket

Nagy segítséget kapnak ezek a cégek itthon: mutatjuk a részleteket

agrarszektor.hu
A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) oldalán elérhetővé vált az Élelmiszeripari gépek, berendezések és technológiai megoldások című online kiadvány. A dokumentum kifejezetten az élelmiszeripari fejlesztéseket megvalósítani kívánó vállalkozások részére készült.

A kiadvány célja, hogy a hamarosan megnyíló pályázati időszakban információkkal szolgáljon az élelmiszeripar számára elérhető gépekről, berendezésekről, az innovatív technológiai megoldásokról, továbbá a kapcsolódó szolgáltatásokról. Ide tartoznak az üzemek indításával összefüggő feladatok, laborok, folyamatirányítási rendszerekkel összefüggő szolgáltatások - olvasható a NAK oldalán.

A brossúra tartalmát az Agrárkamara folyamatosan frissíti, egyúttal pedig várják azon cégek jelentkezését, akik úgy érzik, hogy tevékenységükkel hozzájárulhatnak a szakmai kiadvány bővüléséhez és ezáltal a magyar élelmiszeripar versenyképességének növeléséhez, legyen szó akár innovatív, akár „csak” hatékonyan működő megoldásokról az élelmiszeripari feldolgozás, a digitalizáció, a robotika, a csomagolástechnika, a raktározás, logisztika, az épületgépészet területén vagy számos további egyéb esetben.

A NAK arra kérte az érdeklődő cégeket, hogy amennyiben megfelelnek a kiadvány profiljának, tájékoztató anyagaikat a kiadvány tartalmi elvárásai szerint a tari.tamara@nak.hu e-mail címre küldjék el. Az online prospektus egy kitűnő lehetőség minden, az élelmiszeripar számára megoldásokat kínáló vállalkozás számára, hogy megoszthassák tudásukat, tapasztalataikat és újításaikat egy széles szakmai közönséggel.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?