2024. május 3. péntek Tímea, Irma

Új STOLL SOLID homlokrakodó család

Agro Napló
Az elmúlt évek alatt egyre jobban elterjedt és elismert STOLL CL Classicline családot felváltotta az ún. STOLL SOLID (jelentése: erős, szilárd) homlokrakodó család, mely típusok még szebbek és még erősebbek.

Az 2017. évi hannoveri Agritechnica kiállításon került először bemutatásra az új STOLL SOLID, és idén tavasztól már sorozatgyártásba is került. A korábbi Classicline típushoz képest ergonomikusabb, sokkal formatervezettebb emelőgémről beszélhetünk. Az eddig is kiemelkedő minőséggel bíró STOLL rakodók anyagminőségét tekintve nem változtak, továbbra is garantált a hosszú élettartam, akár mindennapi kemény igénybevétel mellett is. A rendkívül jó anyagminőség a strapabírás mellett karcsú vázszerkezetet, nagyon kedvező és előnyös önsúlyt, valamint nagyon jó kilátási viszonyokat biztosít. Ennek köszönhetően ideális minden 4 hengeres traktorra, akár kiszolgáló munkára, de akár keményebb (pl. trágyaalkalmazás) felhasználási területre egyaránt. Annak érdekében, hogy a STOLL rakodókkal még hatékonyabb munkát végezhessünk, az új SOLID típusok nemcsak formásabbak, hanem jóval erősebbek lettek. Legjobb választás bármely 4 hengeres traktorra, mivel az erős gém mellett tökéletesen illeszkedő konzolt és rendkívül könnyen és gyorsan kezelhető vezérlést kínál a német gyár.

A STOLL SOLID 38-20 emelőgém kifejezetten ideális akár MTZ-kre is, melynek emelőmagassága 3,8 m, maximális teljesítménye 2000 kg, és mindezt csupán 355 kg önsúlyú gémmel. Ráadásul a német konstrukció és anyagminőség garantálja a hosszú élettartamot is.

www.satogep.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!