Miért szeretnék mezőgépész lenni? – Sikeres pályázat az Agro Napló szervezésében

Agro Napló
Ötletes fiatalok, aktivizálódó iskolák és hatalmas lájkcsata az Agro Napló Facebook oldalán. Röviden így jellemezhető a hétfőn zárult kreatív pályázat, melyet az Agro Napló és a MEGFOSZ közösen hirdetett meg mezőgazdasági középiskolások számára.

A kreatív pályázaton azok a mezőgazdasági szakközépiskolák és szakképző iskolák vehettek részt, amelyek kitöltötték tavaly novemberben az Agro Napló és a MEGFOSZ közös kérdőívét a fiatalok közösségi médiahasználati szokásairól.

A „Miért szeretnék mezőgépész lenni?” című kreatív pályázat keretében fényképeket és videókat vártunk a diákoktól a fenti témában. A legtöbb lájkot a seregélyesi Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Eötvös József Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma 11/A és 12/A osztályos mezőgépészei gyűjtötték videójuknak, így csoportos belépőt nyertek osztályaiknak a 2016. január 27-30. között rendezendő AgrárgépShow-ra. További két alkotást az Agro Napló és a MEGFOSZ munkatársai választottak ki, így a hódmezővásárhelyi Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola és a FM DASzK Vépi Középiskolája, Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma egy-egy csoportja is részt vehet a budapesti gépkiállításon. Különdíjat kapott rajzáért Ács Dominik, a Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola 12/C osztályos tanulója.


Az Agro Napló munkatársai országszerte népszerűsítették a pályázatot a középiskolások körében.

Első helyezett:

Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Eötvös József Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma 11/A: http://on.fb.me/1nbj6Tv

Dr. Entz Ferenc Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium Eötvös József Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma 12/A: http://bit.ly/1ZOp6mS

Második helyezett:

Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola 11/C: http://on.fb.me/1S6N9HI

Harmadik helyezett:

FM DASzK Vépi Középiskolája, Mezőgazdasági Szakképző Iskolája és Kollégiuma: http://on.fb.me/1OIav1C

Különdíj:

Ács Dominik, Gregus Máté Mezőgazdasági Szakképző Iskola, 12/C: http://on.fb.me/1RV3Nvx 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!