MENÜ

Partnereink hírei

Partnereink hírei > X 2017.08.16.

90 millió euró a jövőért

A Deutz-Fahr több, mint 100 éve a megbízható, innovatív, német traktortechnológiára alapul és erre alapozva hozta létre a világszerte sikeres márkát. A folyamatos fejlesztés közben az SDF Csoport most további támadást indít a márka imidzsének erősítésére.

Partnereink hírei > X 2017.08.16.

Szalmabála arénából szurkolhatunk a Hódmezőrület 2.0-n

A nyár utolsó hétvégéjén bárki kipróbálhatja az ország legrégebbi és legmodernebb mezőgazdasági gépeit, az igazán bátrak pedig a driftelő autók anyósülésére is bekéredzkedhetnek egy körre. Augusztus 26-27. között szervezik a Hódmezőrület 2.0-t, az ország egyetlen veterán traktoros, old timer, drift autós és modern erőgépes találkozóját.

Partnereink hírei > X 2017.08.16.

Tökéletes védelem a kártevők ellen

Kiváló hatás ősszel repcebolha, repcedarázs, kis káposztalégy és mocskospajor lárvák ellen Legjobb hatás mindkét szárormányos faj ellen: csökkenti a fóma fertőzést Megalapozza a védelmet a később betelepülő repcefénybogarak ellen. Hosszú tartamhatás hideg időben is (10 ºC alatt): kiváló gázhatás Ősszel és tavasszal 1-1 alkalommal felhasználható AKG-ban repcében ősszel 1 alkalommal felhasználható*

Partnereink hírei > X 2017.08.15.

Elérjük a 60-at? Éjfélkor zárul a Kukorica Termésverseny regisztrációja

A IX. Kukorica Termésversenyre még folyik a regisztráció. Az utolsó regisztrációs szám sorrendben az 59-es. Minthogy már csak egy nap van hátra a hosszabbításból (augusztus 15-én jár le a jelentkezések határideje), kérdés, hogy elérjük-e, még nagyobb kérdés, hogy meghaladjuk-e a 60 versenyzőt ebben az idényben.

Partnereink hírei > X 2017.08.15.

Mit tehetünk a biztonságos repcetermesztésért?

A talajbaktériumok technológiába emelése ma már nem lehet kérdés a korszerűen gazdálkodó termelők számára. Ugyanis a szervetlen műtrágyák hatása jelentősen függ a talaj tápanyag szolgáltató képességétől, ez pedig a talaj mikrobiológiai aktivitásának függvénye, mint ahogy a talaj vitalitása, termőképessége is. Nincs annál keserűbb tapasztalat egy gazdának, amikor a kijuttatott tápelemek nem hozzák a megfelelő, elvárt hatást. Mit tehetünk?

Partnereink hírei > X 2017.08.11.

Kövesse a Prillinger AKCIÓIT! 10% kedvezmény Vogel&Noot ekealkatrészekből

A Prillinger óriási választékot Vogel&Noot ekealkatrészekből, most -10% engedménnyel az alapkedvezményen felül!

Partnereink hírei > X 2017.08.10.

Akciós Dondi középmély lazítók az Agroázis kínálatában

A Dondi lazítókra jellemző, hogy kiemelkedő minőségű anyagból készülnek, mindegyik géphez kapható lezáró henger, amely elengedhetetlen egysége a gépnek a talajnedvesség tartalom megőrzése érdekében.

Partnereink hírei > X 2017.08.08.

Eredményesebb tápanyag-hasznosítás repcében

A nitrogénhasznosítás témaköre rendkívül komplex, hiszen az egyes évjáratokban az időjárási körülmények mellett az éppen fellépő kártevő- és betegségnyomás is nagymértékben befolyásolhatja az állományok termőképességét és ezáltal a nitrogénfelvétel hatékonyságát is.

Partnereink hírei > X 2017.08.08.

SuperTech – kézi gyors nedvességmérők

A dán SuperTech termékek kezdetben egy, majd két, ma pedig már 4 féle gabonanedvességmérőt tartalmaznak (Farmpoint, Farmpro, Superpoint, Superpro). A termékpaletta bővítése nem állt meg a gabonanedvességmérőknél, szalmabála hőmérséklet és nedvességmérőt, gabonatárolókba telepíthető hőmérsékletmérő rendszereket és már biotüzelőanyag nedvességmérő készülékeket is készítenek a gyárban. Lássuk tehát milyen jellemzőkkel rendelkeznek a különféle termékek.

Partnereink hírei > X 2017.08.08.

Amikor a precíziós gazdálkodás működni kezd

A „Yield Service Plus Precision Farming” precíziós szolgáltatás ma már nem csak Magyarországon, hanem a környező országokban is gyakorlatban alkalmazott rendszer. A „FIELD EXPERT – Precision Farming” szolgáltatás az összes jelenleg működő és elérhető precíziós/helyspecifikus elemet tartalmazza, már gyakorlatban is működik!

Oldalak: 1 / 396
1 2 3 4 5 6 ... 396