|
Az Agro Napló és a Hód-Mezőgazda Zrt. bemutatja
A 26. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napok előtt figyelmébe ajánljuk a Hód-Mezőgazda Zrt. által szakmailag támogatott online letölthető kiadván...
|
Aki sikert ér el ezen a pályázaton, hatalmas publicitást kap, ami eredményesen alkalmazható a marketingtevékenység során – hívta fel a jelenlevők figy...
Április végéig vásárolhatnak kedvezményes kiállítói helyet az Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásárra (OMÉK) jelentkezők. Az es...
A magyar agráripari szereplők külföldi bemutatkozását szorgalmazza a Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft., ezért az idén 13 nemzet...
Magyarország idei részvétele minden eddiginél sikeresebb volt a bor és szeszesital ágazat legjelentősebb szakvásárán, a 2019. március 17. és 19. közöt...
A pálinka Magyarország egyik nagy múltú hungarikuma. Megőrzése és ismertségének növelése kiemelt feladatunk – hangsúlyozta Belánszky-Demkó Zsolt, az A...
Tizenhárom magyar kiállító vesz részt a dubaji Gulfood-on, a világ legnagyobb, minden évben megrendezett élelmiszer-, italkereskedelmi és vendéglátói...
Amerikai kutatók egy új módszert dolgoztak ki, amely napfény nélkül is lehetővé teszi a növények fejlődését.
Természetes környezetében karácsony táján virágzik, éghajlatunkon pedig hűvösebb helyen, 15-20 fok között érzi jól magát.
A jövő hét elején még többfelé várható hó, havas eső, eső, majd karácsony első napján már kiderül az ég, ezután vissztatr a borult, párás idő.
A vizsgálat szerint három török csoki szezámmagot tartalmazott, míg öt emírségi mintában pálmaolajjal helyettesítették a csokoládét.
A Veszprémi Érseki Pincészet főborásza arra számít, a felmelegedés miatt a Balatonnál is nagyobb teret nyer majd a kékszőlő.