2024. július 17. szerda Endre, Elek

Tűz miatt módosította egyik pályázatát a Miniszterelnökség

agrarszektor.hu
Meghosszabbította a támogatási kérelmek benyújtási határidejét kertészeti korszerűsítési pályázatánál a Miniszterelnökség. A tárca egy külső tűzeset miatti informatikai rendszerleállással indokolja a döntést.

Március 8. helyett március 14-én éjfélig nyújthatják be a mezőgazdasági termelők pályázataikat a Miniszterelnökség "Kertészet korszerűsítése - ültetvénytelepítés támogatása öntözés kialakításának lehetőségével" című kiírására. A tárca közleménye szerint a határidőt azért módosították, mert egy külső tűzeset informatikai rendszerleállást okozott

A felhívás keretében új, innovatív és környezetbarát termesztési technológiák és módok elterjesztésének finanszírozására nyílik lehetőség. Egyéni projekteknél maximum 75 millió, míg kollektív fejlesztéseknél legfeljebb 150 millió forint vissza nem térítendő támogatás nyerhető.

A pályázatra korábban beérkezett kérelmek elbírálása folyamatos - áll a közleményben. A Miniszterelnökség eddig összesen 288 darab kérelmet támogatott több, mint 6,7 milliárd forint értékben.

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?