Az egészséges ételeket kereső fogyasztók számára nyújt kényelmes megoldást a Campbell Soup Company új on-the-go levescsaládja. A sültpaprikás és bazsalikomos paradicsomleves, a kukoricás paprikaleves, a sütőtökös édesburgonyaleves vagy a gyömbéres répaleves egyszerű megoldásai a napi zöldségfogyasztás növelésének. A mesterséges ízesítő- és színezőanyagoktól mentes levesek melegen vagy akár szobahőmérsékleten is fogyaszthatók.
Az Old Curiosity Distillery által kifejlesztett új gin színe tonikkal keverve élénk rózsaszínűvé változik. A gyömbérrel, fahéjjal és kardamonnal ízesített gin a fűszerezésének és a megjelenésének köszönhetően egyaránt hozzájárul a téli hangulathoz. A termékcsalád korábbi termékei között találjuk a szintén rózsaszínre változó, aranyszínű parlagi rózsás, kék színű kamillás és búzavirágos, illetve lila színű levendulás és echinaceás gineket.
Az egészségesebb italokkal kapcsolatos fogyasztói igény kielégítése érdekében a FIFCO USA kifejlesztette alkoholtartalmú, szénsavmentes víz termékcsaládját. Az alacsony cukortartalmú, 4,5 százalék alkoholtartalommal rendelkező italok szeder, mangó és mandarin-narancs ízben kóstolhatóak meg.
A Jersey Dairy vállalat alvást segítő ("Sleep well"), vaníliás teje után megjelentette a termékcsalád új tagját, a csokoládé ízesítésű tejitalt. A Jersey marha tejéből készült ital mézet és a nyugtató hatásáról ismert macskagyökeret (valeriána) tartalmaz. A gyártó javaslata alapján a nyugodt alvás segítése érdekében a terméket érdemes a lefekvés előtt fél órával elfogyasztani.
A Columbus Craft Meats világos, sörízű szalámit fejlesztett ki, amellyel a kézműves sörök népszerűségét tervezik növelni. A pácolt szalámi édespaprika, citrusfélék, fűszerek és komló hozzáadásával készül, hormonok, mesterséges színezékek és ízesítők hozzáadása nélkül. A sörízű szalámit azoknak ajánlják, akik szívesen kóstolnak meg szokatlan ízeket, új termékeket.