Az előző félévben kialakított rendszert tartva most is két eseményre lehet jelentkezni, derült ki a NAK közleményéből. A feldolgozással még csak most ismerkedők számára a 2x2 napos programon (I. és II. modul) az alapvető ismeretek megszerzésére lesz lehetőség, a már terméket előállító tagoknak pedig, az aktuális trendekhez igazodva, egy csökkentett cukortartalmú gyümölcs- és zöldségkészítményekről szóló haladó programot rendeznek, mely során a résztvevők részletes tájékoztatást kaphatnak a legújabb gyártási, illetve termékfejlesztési trendekről. A folyamatos bővítésnek köszönhetően azon tagok is új információkat kaphatnak, akik már részt vettek a korábbi kamarai programokon.
Az őszi félévre tervezett események időpontja:
- 2019. november 8. - Cukorcsökkentés lehetőségei a gyümölcs- és zöldségfeldolgozásban
- 2019. november 22-23. - Kezdő csoport I. modul
- 2019. december 5-6. - Kezdő csoport II. modul
A programon való részvétel rendezett kamarai tagság mellett ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A november 8-ai esemény meghívója itt található, és ezen a linken lehet rá regisztrálni. A november 22-23-án, valamint december 5-6-án megrendezésre kerülő modulok meghívója az alábbi linken található meg, regisztrálni pedig itt lehet rájuk. A Az utazás és az egyéb felmerülő költségek (a szállás, a programban foglalt ellátáson kívüli étkezések) a résztvevőket terhelik.
A programokon alkalmanként maximum 24 fő részvételét biztosítja a NAK, ezért a regisztráció nem jelent automatikus részvételi lehetőséget. A regisztrációt követően a munkatársak felveszik a kapcsolatot jelentkezőkkel. Az érdeklődők további információkat Polczer Katalin élelmiszeripari szakértőtől kaphatnak a polczer.katalin@nak.hu címen vagy a +36 70 490 50 80-as telefonszámon.