agrarszektor.hu • 2020. január 14. 14:30
A Szent István Egyetem Élelmiszertudományi Kara óriási sikerként könyvelhette el a 2019. februárban elindított Gyümölcs-zöldségfeldolgozó szakmérnök/szaktanácsadó/tanfolyam képzéseit, melyeket 2020 februárjától újra meghirdetnek a szektorban dolgozók számára.
A képzés kapcsán fontos megemlíteni a gyakorlatorientáltságot, a tényt, hogy az oktatók az iparág elismert szakemberei, a képzésben részt vevők pedig az ország legjobban felszerelt képzőhelyén tanulhatnak, derült ki a Szent István Egyetem közleményéből.
A képzés tematikája a következő részekből áll:
- technológia, higiénia, élelmiszerbiztonság és műszaki ismeretek
- minőségbiztosítás, érzékszervi minősítés, termékfejlesztés
- gazdasági, marketing és jogi ismeretek
- élelmiszerjelölés, tápanyagszámítás, gyártmánylap-készítés
- adalékanyagok, csomagolóanyagok, különleges, innovatív technológiák
A képzés időtartama: 2 félév (kéthetente pénteken és szombaton)
A képzés díja: 300.000 Ft/félév Jelentkezési határidő: 2020. január 20.
A képzés indulása: 2020. február 14.
Képzési formák:
- alapképzettségtől függően szakmérnöki vagy szaktanácsadói diploma
- felsőfokú képzettséggel nem rendelkezők számára gyümölcs-zöldségfeldolgozó tanfolyam
Az érdeklődők a képzéssel kapcsolatos részletekről és a jelentkezés módjáról ezen az oldalon tájékozódhatnak.
A jelenlegi képzésekről képeket itt, videókat pedig itt találhatnak a képzés iránt érdeklődők.
Bármilyen kérdés esetén a konzerv@etk.szie.hu címen lehet érdeklődni.