A cég portfóliójába tartozó, havonta megjelenő Agrárium szaklap az elektronikus megjelenésre való váltásnak köszönhetően már a teljes, 400 ezer fős agrárkamarai tagsághoz eljut. A lap online portálja, az agrarium7.hu a naprakész szakmai tájékoztatást biztosítja az olvasók számára. A Kiadó szakkönyvkínálata mellett, a szaktudas.hu webáruházban már elérhető Gyakorlati Tudástár név alatt saját, egyedi fejlesztése, egy teljesen új típusú, speciális, digitális szakmai kiadványcsoport is. Ez a három, egymással szorosan összekapcsolódó szakmai csatorna, együttesen alkotja azt az integrált agrárszakmai információs platformot, amely az ágazat minden szereplője számára tudja szolgáltatni a legfontosabb híreket, szélesíti a piaci lehetőségeket és nem utolsó sorban elérhetővé teszi a gazdálkodás jövedelmezőségének növeléséhez szükséges legújabb, gyakorlati szakmai ismereteket.
Idén év végén decemberben is kiosztja a Portfolio Csoport a Portfolio Agrárdíjakat az Agrárszektor 2021 Konferencián. Ebben az évben nyolc kategóriában díjazzuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait és a legkiemelkedőbb agrárgazdasági teljesítményeket.
A GYAKORLATI TUDÁSTÁR elektronikus kiadásban megjelenő, folyamatosan gyarapodó agrárszakmai kiadványai friss, főképp gyakorlatba ültethető tudást kínálnak. A Gyakorlati Tudástár anyagai kiváló szakemberek egy-egy konkrét témára fókuszáló, naprakész, tömör, lényegre törő írásai, átlagosan 40-60 oldalnyi terjedelemben. A digitális formátum adta lehetőségnek köszönhetően a tartalmak szükség és igény szerint frissíthetők és aktualizálhatók. A vevők, akik elsősorban a gazdálkodás napi gyakorlatában felmerülő kérdésekre, problémákra keresik a megfelelő megoldást, néhány kattintással, kedvező - 2-3 ezer forintos áron - szinte azonnal hozzájuthatnak a keresett információkhoz.
Hiánypótló agrár ismeretanyagok kizárólag a Szaktudás Kiadó kínálatában!
Az agrárium szereplői az elmúlt években szembesültek azzal a ténnyel, hogy a fellelhető agrár szakirodalom, a gyakorlatba ültethető ismeretek elmaradnak a mai világ diktálta versenyhelyzetekből fakadó elvárásoktól. A modern technológia, a szakoktatás olyan gyakorlati háttértudással kell immár párosuljanak, amely egyszerre ötvözi a hagyományos módszerek ismeretét és egyben integrálható egy fejlettebb gazdálkodási szemléletbe is. A Szaktudás Kiadó GYAKORLATI TUDÁSTÁR kiadványai ezért a szaktudást egy olyan frissített, aktualizált formában adják közre, amelyek a kisebb gazdaságok, termelők mellett akár az agrárszektor nagyobb vállalatai számára is értékes, azonnal alkalmazható, hiánypótló tartalmak lehetnek.
A pdf formátumban elérhető anyagok szerzői mind egy-egy szakterület kiváló, gyakorlattal, évtizedes tapasztalattal rendelkező szaktekintélyei, akik úgy vélik, hogy a bevált és működő rendszerek, módszerek mellett legalább olyan jelentős a csúcstechnológiás megoldások szerepe a mezőgazdaságban, élelmiszeriparban, állattartásban is.
Egy-egy új technológia bevezetése, hatékonysága nagyban múlhat a naprakész ismeretanyagokon, a megfelelő szakmai felkészültségen. A gyakorlati, tapasztalati alapon megszerzett tudás óriási értékké nőtte ki magát. A digitális térbe szorulva, a pandémiát követő időszakban pedig idő- és szükségszerű lett az új utak, azonnali megoldásokat segítő módszerek alkalmazása.
Csak egy kattintás a szaktudás!
A GYAKORLATI TUDÁSTÁR kiadványainak tömör, lényegre törő tartalmai, szemléltető ábrái, képes mellékletei, összefoglaló táblázatai garantálják a gyors feldolgozhatóságot, alkalmazhatóságot. Az okoseszközök térhódításának köszönhetően ezek a digitális kötetek mindig kéznél vannak és bármikor "fellapozhatók".
A Tudástár kiadványai és praktikus használhatóságuk garantáltan az olvasók segítségére lesznek gazdaságaik még sikeresebb és jövedelmezőbb működtetésében!
KIEMELT ÚJDONSÁGAINK:
Szenázs/szilázs készítési technológiák és műszaki eszközeik (Dr. Kelemen Zsolt)
A burgonya termesztése (Dr. Radics László - Dr. Polgár Zsolt - Wolf István)
Zöldítés, vetésforgó, kettős termesztés (Dr. Radics László)
Gépek az erdőfelújításhoz (Dr. Horváth Béla)
Biológiai növényvédelem (Dr. Nagy Antal - Dr. Radócz László)
Aszalás - Kisüzemi és házi élelmiszer-előállítás II. (Dr. Szabó P. Balázs)