Mindent az őszi alapművelésről

Mindent az őszi alapművelésről (x)

agrarszektor.hu
Szakértői tanácsok az alapművelésről.

Mielőtt visszavonulna a teljes agrártársadalom a jól megérdemelt téli pihenőjére, még vannak teendők a földeken. Utolsó mozzanatként az őszi alapművelést kell elvégeznünk, hogy még időben előkészíthessük a talajainkat a tavaszra. Mutatjuk, hogy mi a KITE-ben milyen kutatási eredményekkel, műszaki eszközökkel és szolgáltatásokkal állunk a rendelkezésükre.

Sojnóczki Istvánnal áttekinthetik, hogy milyen alapművelési lehetőségek vannak, illetve, hogy kísérleteink eredményeinek tükrében milyen hatása van azoknak a talajainkra. Az általunk ajánlott háromféle művelési módhoz Szűcs Sándor mutatja be az eke, lazító és sávos művelő kínálatunk egy-egy darabját, Hódos Lajos pedig arra készíti fel a gazdálkodókat, hogyan tudják a legjobbat kihozni a gépeikből és ehhez milyen beállításokra kell odafigyelni.

Ezzel az epizóddal erre az évre elbúcsúzunk Önöktől. Reméljük, hogy sikerült megmutatnunk mindent, amire kíváncsiak voltak a kínálatunkkal és szolgáltatásainkkal kapcsolatban.

Köszönjük a figyelmüket a hozzászólásaikat és reakcióikat, találkozunk jövőre. Addig is iratkozzanak fel youtube, facebook és instagram csatornánkra, ahol visszanézhetik a legérdekesebb epizódokat és tájékozódhatnak egyéb termékeinkről is.

Kellemes téli időtöltést és boldog ünnepeket kívánunk Önöknek!

(x)

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. szeptember 15. 14:34