Elstartolt a tavasz csúcseseménye, az Agrárium Konferencia - GALÉRIA

Elstartolt a tavasz csúcseseménye, az Agrárium Konferencia - GALÉRIA

agrarszektor.hu
Elkezdődött Kecskeméten a Portfolio Csoport Agrárium 2024 konferenciája, ami az évkezdet egyik legfontosabb rendezvénye a hazai agrárgazdaságban. A tavasz egyik csúcseseménye az agrárium legaktuálisabb, legfontosabb témáit vonultatja fel számtalan kerekasztal-beszélgetésben és előadáson.

A Portfolio Csoport Agrárium 2024 Konferenciája az egyik legrangosabb szakmai esemény az agrárgazdaságot érintő tavaszi rendezvények között. A konferencia alapvető célja, hogy információkat nyújtson minden olyan fontos, év elejétől bekövetkező változásról, amely meghatározza az agrárpiaci szereplők eredményes gazdálkodási-üzleti tevékenységeit 2024-ben. A rendezvény ennek megfelelően napirendre tűzi mindazokat a jelentős támogatási, jogszabályi, finanszírozási, piaci és jövedelmezőségi változásokat, amelyek új feltételeket és körülményeket teremtenek az agrárium számára.

A rendezvény a leglényegesebb témákat széles spektrumban világítja meg, így valamennyi gazdálkodási méretű mezőgazdasági termelőnek, élelmiszeripari társaságnak, kereskedelemmel foglalkozó vállalkozásnak, illetve az ágazatot kiszolgáló szektorban érdekelt cégeknek - integrátoroknak, inputanyag-forgalmazóknak, gépkereskedőknek, pénzügyi intézményeknek, biztosítóknak - hasznos információkat, illetve megjelenési és bemutatkozási lehetőséget nyújthat. A konferencia arra fókuszál, hogy a legfajsúlyosabb változásokat színvonalas előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel mutassa be, amelynek érdekében a legkompetensebb államigazgatási, üzleti, pénzügyi és érdekképviseleti szakértőket és csúcsvezetőket szólaltatja meg. Íme képes beszámolónk a Portfolio Agrárium 2024 Konferenciáról, mely a kecskeméti Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel és Konferenciaközpontban került megrendezésre. A teljes galéria megtekintéséhez kattints az alábbi képre:

A Portfolio Agrárium 2024 Konferenciáról eddig megjelent cikkeink:

Képek forrása: Agrárszektor

NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!