2024. július 6. szombat Csaba
Nagy nevek kaptak díjat: ők lettek az agrárium legjobbjai 2016-ban

Nagy nevek kaptak díjat: ők lettek az agrárium legjobbjai 2016-ban

agrarszektor.hu
2024-ben lesz tizedik éve, hogy az év legfontosabb agráreseményén, a siófoki Portfolio Agrárszektor Konferencián kiosztjuk a Portfolio Agrárdíjakat, amellyel a legsikeresebb és legkiemelkedőbb agrárgazdasági szereplőket díjazzuk. Első alkalommal 2015-ben ítéltünk oda díjakat, ezt követően pedig már minden évben, így 2016-ban is átadtuk őket, habár akkor még csak három kategóriában, ami azóta tízre bővült. Az idei jubileumi díjkiosztó kapcsán most összegyűjtöttük, kik is nyerték 2016-ban a Portfolio Agrárdíjakat.

A Portfolio Csoport 2024-ben lesz tizedik éve, hogy kiosztja a Portfolio Agrárdíjakat az év végi Agrárszektor Konferencián. Az első szakmai díjakat a 2015. december 3-4-én, akkor harmadik alkalommal megrendezett agráreseményen adtuk át, majd folytattuk a "hagyományt" és a következő évben 2016. december 1-2-án is átadtuk a díjakat az Agrárszektor Konferencián három kategóriában.

EZ IS ÉRDEKELHET
  • A Portfolio Agrárgazdaságért díjat olyan személy kaphatja meg, akinek szakmai tevékenysége a hazai agrárgazdasági szereplők számára meghatározó jelentőséggel bír, és munkája hozzájárul ahhoz, hogy a magyar agrárszektor versenyképesebbé, sikeresebbé és eredményesebbé váljon.
Bán Zoltán, Major Katalin és Vancsura JózsefBán Zoltán, a Net Média (Portfolio Csoport) vezérigazgatója, Major Katalin, az Agrárszektor volt lapigazgatója és Vancsura József, a Gabonatermesztők Országos Szövetségének tiszteletbeli elnöke
  • Az év agrárszakértője díj olyan kutató, elemző szakembereknek szól, akik szakmai munkájuk során mélyére ásnak a hazai agrárszektorban játszódó folyamatoknak, és felhívják a figyelmet a legfontosabb ágazati tendenciákra, kihívásokra, és mindenekelőtt a kitörési pontokra.
Bán Zoltán, a Net Média (Portfolio Csoport) vezérigazgatója, Major Katalin, az Agrárszektor volt lapigazgatója és KapronczaiBán Zoltán, a Net Média (Portfolio Csoport) vezérigazgatója, Major Katalin, az Agrárszektor volt lapigazgatója és Kapronczai István, az OTP Bank volt agrárszakértője
  • Az év agrárberuházása díj pedig azokat a vállalkozásokat jutalmazza, amelyek kiemelkedő jelentőségű mezőgazdasági vagy élelmiszeripari beruházásokat valósítanak meg, munkahelyeket teremtenek, innovatív fejlesztéseket visznek véghez, és növelik a szektor versenyképességét.
Bán Zoltán, a Net Média (Portfolio Csoport) vezérigazgatója, Major Katalin, az Agrárszektor volt lapigazgatója, valamint a Hungrana Kft. képviseletében Magyar Szabolcs és Kelemen KálmánBán Zoltán, a Net Média (Portfolio Csoport) vezérigazgatója, Major Katalin, az Agrárszektor volt lapigazgatója, valamint a Hungrana Kft. képviseletében Magyar Szabolcs és Kelemen Kálmán

De mi a helyzet most a Portfolio Agrárdíjakkal?

2023-ban már tíz kategóriában díjaztuk a hazai agrárgazdaság legjobbjait a siófoki Agrárszektor Konferencián. Egy 11 tagból álló szakmai zsűri döntött az Év női agrárvállalkozójáról, az Év fiatal agrárszakemberéről, az Év kertészetéről, az Év állattenyésztőjéről, az Év növénytermelőjéről, az Év agrárinnovációjáról, az Év agrárberuházásáról, valamint a Portfolio Agrárgazdaságért díj nyerteséről. Emellett átadásra került a Zsűri különdíja, valamint tavaly először a Fenntartható mezőgazdaságért díjat is kiosztottuk.

EZ IS ÉRDEKELHET

Rangos agrárdíjak a 2024-es Agrárszektor Konferencián!

A Portfolio Csoport az idén 12. alkalommal rendezi meg siófoki Agrárszektor Konferenciáját, amely az ágazat egyik legnagyobb és legjelentősebb szakmai eseményének számít. A december 4-5-i kétnapos rendezvényen immár 10. alkalommal adjuk át 9 kategóriában rangos agrárdíjainkat, amelyekre az ágazat bármely kiemelkedő szakmai munkát végző szereplője pályázhat, illetve nevezhető.

Címlapkép forrása: Hurta Hajnalka
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?