2024. július 16. kedd Valter
Fontos határidőre hívja fel a figyelmet a NAK

Fontos határidőre hívja fel a figyelmet a NAK

agrarszektor.hu
A Magyar Falu Program keretében meghirdetett pályázati kiírás Magyarország területén működő 5.000 fő és az alatti állandó lakosságszámú települések önkormányzatai részére nyújt lehetőséget utak, hidak, járdák, valamint kerékpárforgalmi létesítmények kialakítására, fejlesztésére.

A támogatás vissza nem térítendő, legfeljebb 100%- os támogatási intenzitású előfinanszírozott hazai támogatásnak minősül. A támogatás folyósításának nem feltétele saját forrás biztosítása, rendelkezésre állása. A projekt során igényelhető legmagasabb támogatási összeg út, híd, kerékpárforgalmi létesítmények építése, felújítása esetén 45.000.000 forint, míg járda építése, felújítása esetén 10.000.000 forint - olvasható a NAK oldalán.

EZ IS ÉRDEKELHET

A pályázat keretében igényelhető maximális támogatási összegbe beleszámítandó az önállóan támogatható; az önállóan nem támogatható, választható, költségkorláttal elszámolható járulékos tevékenységek és az önállóan nem támogatható, kötelezően megvalósítandó tevékenységekre igényelhető támogatási összeg is. A pályázatot kizárólag elektronikus úton, a Magyar Államkincstár által a Magyar Falu Program végrehajtására létrehozott és üzemeltetett elektronikus felületen keresztül lehet benyújtani. A pályázatot benyújtó önkormányzatnak rendelkeznie kell hivatali kapuval. A pályázatok benyújtására 2024. július 12-ig van lehetőség. A határidő elmulasztása jogvesztéssel jár. A pályázat módosítására - a hiánypótlás kivételével - a benyújtást követően már nincs lehetőség.

Címlapkép forrása: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?