A vidéki kis- és közepes vendéglátóipari vállalkozások versenyképességének növelése című program második szakaszában korszerű konyhatechnológiák és eszközök beszerzésére, energiahatékony és gazdaságos üzemelést támogató fejlesztésekre, valamint a mindennapi működéshez szükséges kisebb eszközök, vagy készletek beszerzésére igényelhető támogatás - írta meg a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK). A támogatás célja, hogy erősítse a digitalizációt és a szereplők egyre aktívabban használják a működésüket segítő digitális megoldásokat, valamint, hogy élénküljön a vidéki gazdaság és mérséklődjön a vidéki szolgáltatókat érintő relatív versenyhátrány.
A jelentkezést minimális adminisztráció mellett az NTAK rendszeréből indíthatják a pályázók, amelyben az NTAK ügyfélszolgálat is segíti őket. A felhívás a Kisfaludy Program hivatalos oldalán érhető el. További információk és a részletes pályázati kiírás pedig ezen a linken található.