Lemondott Győrffy Balázs: megdöbbentő vallomást tett közzé

agrarszektor.hu2024. augusztus 23. 10:58

Győrffy Balázs minden közéleti pozíciójáról lemondott, miután saját bevallása szerint részegen bántalmazott egy embert. Ezután döntött így a Nemzeti Agrárkamara (NAK) elnöke.

Győrffy Balázs saját Facebook-oldalán tette közzé a hírt, miszerint minden közéleti pozíciójáról lemond az eset után. A bejegyzést változatlanul közöljük:

Elbuktam, és ezért vállalok minden felelősséget és következményt. A múlt éjjel ittas állapotban vitába keveredtem egy hölggyel, a vita a legnagyobb sajnálatomra tettlegességig fajult. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan, amit tettem. Cselekedetemet rettentően sajnálom. Noha sajnálatos módon nem emlékszem a történtekre, elfogadhatatlan, amit tettem.Szeretnék elnézést kérni mindenkitől, legfőképpen az érintettől. Szeretnék elnézést kérni a családomtól, az engem támogatóktól, a politikai közösségemtől.Azok után, amit tettem, nincs helyem a közéletben. Ezért minden közéleti pozíciómról lemondok, így az EP-képviselői mandátumomról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki tisztéről is, a Fideszből pedig kilépek. Ez a legkevesebb, amit ebben a helyzetben meg kell tennem. Szégyellem magam, még egyszer elnézést kérek az érintettől és mindenkitől, aki most csalódik bennem. Tettemért a közéleti felelősségen túl, természetesen minden jogi következményt is vállalok.

Loading...

 

Címkék:
vállalkozás, győrffy, alkoholfogyasztás, vállalat, győrffy balázs, nemzeti agrárgazdasági kamara,