Egymilliárdos fejlesztéssel dob piacra új terméket a Cerbona

agrarszektor.hu2024. október 10. 13:32

A Cerbona Élelmiszergyár Zrt. átadta a Cerbona Maxot is előállító új gyártósorát, ami lehetővé teszi a réteges müzliszeletek gyártását, melyeket négyféle változatban vezettek be a piacra - derült ki a gyártó sajtótájékoztatóján. Az egymilliárd forintos beruházás tíz hazai és küldöldi cég kivitelezésében jött létre. A vállalat évente 400 tonna élelmiszert gyárt, és nagy hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és a technológiai fejlődésre.

Átadásra került a Cerbona Élelmiszergyár Zrt. új gyártósora, amely újfajta müzliszelet gyártását teszi lehetővé. Az új gyártósorban készül a réteges müzliszelet, amelyet új termék formájában dob piacra a cég. Ez a termék ötvözi a desszertet és a hagyományos, megszokott müzliszeletet. Az új gyártósor beállításához a bekerülési érték egymilliárd forint volt és a kivitelezésében 10 cég vett részt, hazánkból és külföldről egyaránt.

A Cerbona Élelmiszergyártó Zrt. évente nagyságrendileg 400 tonna élelmiszert gyárt, a termékkínálatuk folyamatosan bővül, napjainkban a müzliszeletek mellett rengeteg más élelmiszeripari termék gyártásával foglalkoznak. A sajtótájékoztatón a cégvezető hangsúlyozta, hogy a cég igyekszik a fenntarthatósági kérdésekben is helyt állni, emellett pedig a technológiai fejlődés is nagy szerepet játszik a mindennapjaikban.

Címlapkép forrása: Getty Images
Címkék:
élelmiszer, cég, élelmiszeripar, cerbona, termék, édesség, gyártósor, müzliszelet,