MENÜ

Trump biztosan számíthat a gazdák szavazatára

Hírek > Gazdaság

A farmerek még mindig bíznak Donald Trumpban, pedig az agrárium nem volt kimondottan az elmúlt négy év nyertese – derül ki a Világgazdaság amerikai elnökválasztás előtti helyzetet elemző cikkéből.

Az EP megszavazta a Közös Agrárpolitika reformjáról szóló álláspontját

Hírek > Gazdaság

Csak a rugalmas, fenntartható és válságbiztos agrárpolitika garantálhatja, hogy a gazdálkodók továbbra is szavatolni tudják a biztonságos élelmiszerellátást az Európai Unió egészében – szögezték le az Európai Parlament (EP) képviselői a 2022 utáni, hét évre szóló közös agrárpolitika reformjáról elfogadott álláspontjukban.

A NAK segíti az öntözéses szolgalom megalapításában résztvevőket

Hírek > Növénytermesztés

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) útmutatót készített az öntözési szolgalom megalapításában érdekeltek számára – közölte a köztestület lapunkkal.

A Bridgestone téli abroncsa sorra nyeri a rangos díjakat Európában

Partnereink hírei > X

A Bridgestone zászlóshajójának tartott Blizzak LM005 téli gumiabroncs az elmúlt időszakban számos rangos díjat nyert elismert független európai szaklapok tesztjein. A brit Auto Express mellett a német auto motor und sport, az ACE Auto Club Europa, az Autozeitung, illetve az Auto Bild sportscars egyaránt a Bridgestone által 2019 elején forgalomba hozott abroncsot nyilvánította az általuk végzett téligumi-tesztek nyertesének.

Újdonságaink kukoricában

Partnereink hírei > X

Még jövedelmezőbb kukoricatermesztés? A SAATEN-UNION megújult vetőmagkínálata minden termelői igényre megoldást nyújt.

Termelői igényekre fejlesztett napraforgók a SAATEN-UNION-tól

Partnereink hírei > X

A termesztés célja sokféle lehet, de napraforgóink magas termésátlagára mindig számíthat.