MENÜ

Rekordrészvétel az Agrárszektor 2022 konferencián

Hírek > Gazdaság

Nagy sikerrel zajlott a Portfolio Csoport jubileumi Agrárszektor 2022 konferenciája Siófokon. A kétnapos rendezvényen az agrárium és élelmiszertermelés fő témáit vitatták meg a szektor képviselői.

Áder János: A mezőgazdaságnak is alkalmazkodnia kell a klímaváltozáshoz

Hírek > Gazdaság

A klímaválság elleni küzdelem technológiai váltással jár – mondta Áder János volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke Siófokon, az Agrárszektor 2022 konferencián.

A vadászatot is utolérte az infláció

Hírek > Gazdaság

Lesz olyan vadászjegy, amely a negyedével drágul, de olyan engedély is akad, amelynek az ára a háromszorosára nő.

Gépet sokan kínálnak, de a biztos üzemeltetés hiánycikk!

Partnereink hírei > X

A 100%-ban magyar tulajdonú Agro360 VTH Kft., alapítása óta törekszik a mezőgazdasági, építőipari és kommunális üzemek valós problémáira és igényeire megoldást kínálni.

Egyre nagyobb az igény a tisztítás-fertőtlenítés kiszervezésére az állattartó telepeken

Partnereink hírei > X

Modern korunkban nagyon sok újítással találkozunk, ami segíti a mindennapjaink kényelmét. A robotizált technológiák használata a házkörüli tevékenységeink egyik része lett, mivel időt takarít meg nekünk vagy éppen nem saját munkánk hatékonyságát csökkenti, amelyek lehet sokkal nagyobb jövedelmet tudnak biztosítani számunkra.

Pályázati támogatás: pénzt kaphat a talajkezelésért – íme a részletek!

Partnereink hírei > X

Alkalmazza természetes összetételű termékeinket, töltse meg újra élettel a talajt és növelje a terméshozamot! Az Agro-Ökológiai Programnak köszönhetően az elmúlt évtizedekben rendre hatékonynak bizonyuló Natur Technológia 2023-tól immár támogatást is élvez.