MENÜ

Jelentős károkat okoztak a fagyok a kajsziültetvényekben

Hírek > Növénytermesztés

Országszerte jelentős károkat okoztak a csonthéjasoknál – főképp a kajsziültetvényekben – a múlt heti fagyok, derül ki a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) körképéből.

Az állattartó telepek korszerűsítése a versenyképesség záloga

Hírek > Állattenyésztés

Történelmi mértékű fejlesztési program keretében erősítik meg a magyar mezőgazdaságot és élelmiszeripart, valamint a vidéki térségek gazdaságát – jelentette be az agrárminiszter Füzesabonyban, a K 64 Farm Mezőgazdasági Termelő Szolgáltató Kereskedelmi Kft. számára átadott támogatói okirat kapcsán április első felében.

Közzétette a KSH a tavalyi Agrárcenzus előzetes adatait

Hírek > Gazdaság

Közzétette a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) a múlt évben elvégzett „Agrárcenzus 2020” előzetes adatait, amelyet online tájékoztatón jelentettek be.

Akciós Quivogne és OPaLL-AGRI munkagép kínálat

Partnereink hírei > X

Napjainkban mindenki a talajmunkákkal és a vetéssel tölti az idejét (ha éppen nem esik a hó), de bízunk benne, hogy azért időt szánnak a legújabb akciós gépkínálatunk átböngészésére is.

Megéri a minőségi gombaölőt választani kalászosokban

Partnereink hírei > X

Jelentős változásokon megy át a kalászos gombaölőszer piac. Több hatóanyagot kivontak, az SDHI hatóanyagcsoport egyre nagyobb szerephez jut és évről-évre újabb termékek jelennek meg ebben a csoportban.

15% vásárlási kedvezmény!

Partnereink hírei > X

Martonvásári hibridkukoricák mellé most 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg a Mikro-Vital baktériumkészítményét.