Vontatóvezetői tanfolyam 100 százalékos visszatérítéssel

Agro Napló
Az ÚMVP az őstermelők, családi gazdálkodók, mezőgazdasági vállalkozók, illetve mezőgazdasági vállalkozások alkalmazottjai évente 270.000 Ft összegig 100%-ban támogatott képzésekben vehetnek részt.

 

Az Új Magyarország Vidékfejlesztési Program keretében az őstermelők, családi gazdálkodók, mezőgazdasági vállalkozók, illetve mezőgazdasági vállalkozások alkalmazottjai évente 270.000 Ft összegig 100%-ban támogatott képzésekben vehetnek részt. Ilyen 100%-ban támogatott képzés a mezőgazdasági vontatóvezetői tanfolyam is.

A képzés február 1-én indul Gödöllőn, jelentkezési határidő január 25. A tanfolyam előfinanszírozást igényel (181.800 Ft), amely a sikeres vizsgát követően 100 %-ban visszaigényelhető. (Ha valaki véletlenül csak másodszor megy át KRESZ-ből, attól az még sikeres vizsgának számít!)



A képzés 56 óra elméleti, és 25 óra gyakorlati oktatásból (rutin + forgalmi) áll. Részletfizetési lehetőség van. 50 %-ot a tanfolyam kezdetekor, 50 %-ot pedig a vezetés megkezdésekor kellene befizetni. A jogosítvány kézhezvétele után a Szent István egyetem intézi a visszaigénylést az MVH-nál, a jelentkező pedig a bankszámlaszámára kapja a pénzt. Bár B kategóriával lehet mezőgazdasági vontatót vezetni, a vontatáshoz kell a T kategória, és ezzel 2 nehéz pótkocsi is húzható.



Jelentkezés, és bővebb információ Mikó Péternél a Miko.Peter@mkk.szie.hu email címen, vagy a 30/324-27-16-os telefonszámon.

Forrás: http://www.gazdakor.szie.hu/hirek/vontatovezetoi_tanfolyam_100_szazalekos_visszateritessel

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?