Sport Beach & Camping

Agro Napló
Természetesen több, mint strand

 

Egy igazi zöld vízparti nyaralásra vágysz?



Akkor látogass el az idén 10 éves gárdonyi Sport Beachre, az ország első öko szemléletű strandjára!



A Velencei-tó egyetlen Kékhullám Zászló minősítésű strandja az idén számos újdonsággal, érdekességgel várja az egészséges nyaralás iránt nyitott vendégeket esős időben is!

 


 



A Sóker Sócentrummal közösen életre hívtuk az ország első strandi körülmények között létesített Himalájai Sóhomokozóját a gyerekek, míg Sórelax szobát a felnőttek részére. Egyedül álló hang-, fény-, és aromaterápiával várjuk a nyugalmat keresőket, míg a megfiatalodáshoz aromaterápiás frissítő masszázzsal tudunk hozzá járulni. Az ezotéria iránt nyitott látogatóink, kineziológia és Bach-virágterápia segítségével kereshetik a lelki egyensúlyt és a megoldandó problémák megoldásához vezető utat. Előzetes regisztráció után, egy utcai forgalomba tervezett elektromos autót a Reva-t - Sport Beach hivatalos szolgálati autóját - is ki lehet próbálni pénteki és szombati napokon. A foci rajongók a VB ideje alatt a Szálkás-teraszon projektoros kivetítőn követhetik nyomon a kedvenc csapatuk szereplését !

Szombat délutánonként ismeretterjesztő előadásokkal várjuk látogatóinkat, az egészséges- és környezettudatos életmód jegyében.



Ha aktív pihenésre vágysz, az öko strand 18 szárazföldi és vízi sportpályája – mint például strandfoci-, street ball- ,lábtenisz-, petanque pályák –, ezen felül hétvégén vitorlázási-, szörfözési lehetőség, vízi aerobic, habparty, esti házibuli vár Rád!



2008-tól az ország első – és azóta is egyetlen – öko szemléletű strandjaként működik a Sport Beach, ahol a hulladékot szelektíven gyűjtjük, a közösségi helyiségekben nyomógombos csaptelepeket és mozgásérzékelős világítást szereltünk fel, a kemping éjszakai világításának elektromos áram ellátását szélgenerátor és napelem hibrid megoldásával biztosítjuk, a kemping zuhanyzóban a meleg vizet vákuumcsöves napkollektorral állítjuk elő, míg a hibrid járművel érkezők 50% kedvezménnyel parkolhatnak.



A Sport Beach rendezvényeiről, állandó programjairól még több infot találsz a www.sportbeach.hu oldalon.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?