2024. július 23. kedd Lenke

3. innoLignum Sopron - öt hét múlva nyitja kapuit

Agro Napló
2010. szeptember 9-11.

 

Az ősz kezdetének szerves és elengedhetetlen részévé kezd válni, az immár 3. alkalommal megrendezésre kerülő innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásár. Az elmúlt 2 év sorozatos fejlődése, növekvő látogatószáma már önmagában bíztató az idei évre nézve.



A szervező Sopron Holding Zrt- és támogató szervezetek sokrétű munkája, mindemellett garantálja az aktív kikapcsolódást minden érdeklődőnek, amelyet a leghűségesebb város támogatásával ismét ingyenesen tehetnek meg.





A programsorozat lelkét képezi maga a szakvásár, amelyen idén több mint 100 kiállító fogadja az érdeklődőket, portékáik, pedig nemcsak a kíváncsi szemeknek kedveznek. Bemutatóikkal, kellemesen baráti légkört teremtve segítenek tájékozódni termékeik, innovációik forgatagában.



A Nyugat-magyarországi Egyetem támogatását élvező innoLignum Sopron ugyanakkor tökéletes hátteret biztosít a faipar és erdészet elkötelezett híveinek is kapcsolataiknak építésére, tapasztalatcserére egyaránt.



A többségében egyetemi szervezésű rendezvények segítségével a tudásszomj sem marad csillapítatlanul! A konferenciák és bemutatók során az „Intelligens technikák a faiparban” téma kerül a középpontba nem mellőzve a tavalyi év fő témáját, amely a "Fa, mint megújuló energia és nyersanyag" nevet viseli. Mindezek keretében immár tízedik alkalommal kerül megrendezésre a Faipari Marketing Konferencia, de az érdeklődők a Faépítészeti Konferenciát sem hagyhatják ki! Hallhatunk a Fa energetikai hasznosításáról, ahogy a Technológia transzfer fórum és a Szellemi tulajdonvédelem is fókuszba kerül egy-egy rendezvény erejéig. Bárki gyarapíthatja személyes eszköztárát, például az értékesítés területén, ingyenes tréningjeink keretében is valamint a Mechatronikai, 3D TECH –ERFARET és a szoftver bemutatókon!



Fokozza a látnivalókat, hogy az Országos Faesztergályos Napok alkalmából Magyar Amatőr Faesztergályosok Klubja is képviselteti magát a 2010-es innoLignum Sopron Erdészeti és Faipari Szakvásáron. A résztvevők mind magas szinten sajátították el a faesztergálás legfőbb fortélyait és olyan technikát kívánnak a nagyközönség elé tárni, amely jobbára már csak szájról-szájra terjed. A szegmentált esztergálás bizonyíték arra, hogy a faipar nem ismer határokat, hiszen még a maradéknak, fahulladéknak titulált anyagból is csodás tárgyakat lehet alkotni.





Szeptember 10-én, pénteken, élőzenés táncesten is megmozgathatja magát minden lelkes látogató, a hangulatot az Old Boys garantálja.

Szeptember 11-én, szombaton a kiállítás ideje alatt Erdei ismeretterjesztő gyermekprogram várja az MKB Arénába érkező gyermekeket és szüleiket, így a rendezvény kortól függetlenül igazi élménnyel kecsegtet!



Kivételes esemény tarkítja még a naptárat, ugyanis az innoLignummal egy időben ünnepli a SMAFC-NYME fennállásának 150. évfordulóját. Ünnepi rendezvényükkel állítanak méltó emléket régre visszanyúló sikereiknek, szeretettel látva minden emlékezni vágyót vagy sportkedvelőt.



A programban bővelkedő napok kellemes lezárását kínálja Sopron, szeptember 10-12. között ugyanis immár a XIII. Szüreti Napok kerül megrendezésre. Zenével, tánccal és természetesen a város jellegzetes boraival koccintva ünneplik, hogy a szőlőkben ismét elkezdődhetett a munka az értékes nedűért.





Eme kellemes fogadtatás és vendégszeretet mellett bátran mondható, érezze magát Ön is otthon hazai erdészet és faipar fellegvárában!





A részletesen rendezvénynaptár megtekinthető a www.innolignumsopron.hu elérhetőségen.

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?
AgroNapló  |  2024. július 22. 16:26