2024. augusztus 30. péntek Rózsa

Országos kamarai rendezvénysorozat az új közös agrárpolitikáról

Agro Napló
Az uniós közös agrárpolitika (KAP) jövőjéről és a mezőgazdasági támogatások 2014 után várható alakulásáról szervez vidéki előadássorozatot leendő tagjainak az átalakuló Magyar Agrárkamara - tájékoztatta a köztestület az MTI-t.

 

 

A szakmai főrumokat, amelyek színhelyei közt lesz egyebek mellett Csorna, Veszprém, Szeged, Miskolc, Nyíregyháza és Zalaegerszeg is, az idén decemberben és jövő év januárjában tartják meg.



Az unió támogatási rendszerének küszöbön álló reformja miatt az agrárkamara különösen fontosnak tartja, hogy leendő tagjai mielőbbi tájékoztatást és felkészítést kapjanak a változásokra.



A rendezvényeken a kamara megyei átmeneti elnökei és meghívott neves szakértők - köztük agrárpolitikai vezetők -, valamint az Agrárgazdasági Kutató Intézet (AKI) tudományos munkatársai tartanak ismertetőket a közösségi agrárpolitika jövőjét érintő kérdésekről.



A résztvevők emellett az átalakuló agrárkamara stratégiai céljairól, tervezett szolgáltatásairól is tájékoztatást kapnak - tájékoztat a közlemény.

 

Forrás: MTI

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?