EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT AZ AGRÁRKAMARA ÉS A SZIE-MKK

Agro Napló
Új alapokra helyezi a szakmai együttműködést a Szent István Egyetem Mezőgazdaság- és Környezettudományi Kara (SZIE-MKK) és a Magyar Agrárkamara. Az erről szóló megállapodást 2013. január 24-én írta alá Gödöllőn Dr. Solti László, az Egyetem rektora, Dr. Gyuricza Csaba, a Kar dékánja, és Győrffy Balázs, az Agrárkamara átmeneti elnöke.

 

 

A SZIE-MKK és a Magyar Agrárkamara az együttműködési megállapodásban rögzítették, hogy összehangolják oktatási, kutatási, szaktanácsadási és vidékfejlesztési tevékenységüket, hozzájárulva ezáltal a magyar agrárium fejlesztéséhez, és a kapcsolódó intézményrendszer hatékony működtetéséhez.

 


 

 



Az együttműködés többek között kiterjed a vidékfejlesztési és szaktanácsadási tervezési tevékenységre, a Magyar Agrárkamara vezetőinek, szakértőinek a SZIE-MKK oktatási és tehetséggondozási munkájába történő bekapcsolódására, a hazai mezőgazdaságot, vidékfejlesztést szolgáló pályázatokban való közös részvételre, az országos és helyi szakmai programok kidolgozására, illetve a nemzetközi kapcsolatok ápolására, bővítésére.

 

 




Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?