2024. május 3. péntek Tímea, Irma

A növényvédő szerek használatára kérdez rá a kamara

Agro Napló
A NAK partnerszervezeteivel közösen a növényvédő szerek megítélésével, beszerzésével és használatával kapcsolatos online felmérést indít. A válaszadás önkéntes, és a név megadása nélkül történik.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, a Magyar Növényvédelmi Szövetséggel és a Gabonatermesztők Országos Szövetségével együttműködve, felmérést készít a növénytermesztéssel, kertészettel foglalkozó vállalkozások (egyéni gazdaságok és gazdasági szervezetek) körében a növényvédő szerek megítélésével, beszerzésével és használatával kapcsolatban. Ennek érdekében független piackutatót, a Free Association Research Kft-t kértünk fel a kérdőív elkészítésére, az adatok begyűjtésére és elemzésére - írta honlapján a köztestület.

A kérdőív kitöltése maximum 15 percet vesz igénybe. A válaszadás önkéntes, és a név megadása nélkül történik. Szeretnénk megerősíteni, hogy az Ön válaszait bizalmasan kezeljük, az eredményeket csak összesítve értékeljük, nem kapcsoljuk össze konkrét személlyel vagy vállalkozással, egyéni válaszokat harmadik fél részére nem adunk át, és a válaszadók személyéről sem nyújtunk információt - hangsúlyozta a kamara.

A kérdések azt a személyt érintik, aki a vállalkozás növényvédelemmel kapcsolatos kérdéseiben a leginkább döntéshozónak számít.

Az online kérdőív ide kattintva elérhető.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!