A kisvárdai székhelyű Master Good cégcsoport a magyarországi csirketermelés és -feldolgozás több mint 40 százalékát adja, értékesítésének nagyobb részét az export teszi ki – emlékeztet a tranzakciót bejelentő tájékoztatás, amelyet a cégcsoport az MTI-hez juttatott el az adásvételt követően. A cégcsoport csaknem 2000 munkavállalót foglalkoztat.
A sárvári székhelyű Sága Foods Zrt. Magyarország piacvezető tovább-feldolgozott baromfitermékeket gyártó vállalata, munkavállalóinak száma 260 - tájékoztatott a Master Good.
A tranzakció szorosan illeszkedik a Master Good cégcsoport hosszú távú stratégiájába, amely alapján bővíteni szeretné a termékkínálatát - idézi a közlemény Bárány Lászlót, a Master Good tulajdonosát.
Hozzátéve: a jövőben komoly technológiai fejlesztéseket terveznek a sárvári üzemben is, a beruházások célja a hatékonyság növelése és új, magas minőségű termékek fejlesztése.
A belföldi piacon való növekedés mellett nagy hangsúlyt kap az exportértékesítés növelése, ehhez a világ 43 országába exportáló Master Good piaci kapcsolatai és tapasztalatai biztosítanak kellő szakmai hátteret – olvasható a tájékoztatósban.