A kiadvány letöltéséhez kattintson az alábbi képre!
A kiadvány online lapozható verziójáért kattintson ide!
A kiadvány letöltéséhez kattintson az alábbi képre!
A kiadvány online lapozható verziójáért kattintson ide!
Gyönyörű napsütéses időben tartottuk a kertészeknek és szőlészeknek hirdetett továbbképzéseink utolsó eseményét a Pécsi Tudományegyetem Borbirtokán.
Megjelent az Agro Napló legújabb online kiadványa szőlő- és gyümölcstermesztőknek.
Az amerikai mezőgazdasági minisztérium (USDA) által kiadott jelentést alapul véve a világ almatermelése 2020/21-es szezonban 4 százalékkal csökken, mí...
A gyümölcsféléken és a szőlőn előforduló károsítók jelentős része a növények fás részein telel át. Az ellenük való védekezés egyik lehetősége a nyugal...
Az elvetett zöldségmagok kikelését és a gyümölcsök virágzását segítette a hétvégén esett csapadék, ugyanakkor az közel sem biztosította a szükséges me...
Nemcsak a gyümölcsösökben és a szántókon jár hetekkel előrébb a növények fejlődése, a hazai fóliasátrakban is érik már az eper. Az ára egyelőre még a...
Óriási lehetőségek vannak a gluténmentes élelmiszerekben, csak komoly fejlesztést igényelnek.
A horgászegyesületek nemcsak a tagjaik, de a helyi közösségek számára is kiemelt fontossággal bírnak.
A különböző adottságú hazai gyepterületek eltérő módon hasznosíthatóak az állattartásban.
Csak kevés fátyol-, illetve gomolyfelhőzet zavarhatja a napsütést
A zöldségek vetésének fő szezonja most tavasszal van, azonban magról szaporítani, azaz vetni egész nyáron, sőt ősszel is lehet.