Idén megrendezik az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat

Agro Napló
Idén szeptember 23-25. között rendezik meg az Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat – köztölte lapunkkal a szervező cég.

A XXVIII. Alföldi Állattenyésztési és Mezőgazda Napokat, mint az idei OMÉK társrendezvényét szervezi meg Hódmezővásárhelyen a Hód-Mezőgazda Zrt. 2021. szeptember 23-25. között – jelentette a hírt Antal Gábor, a társaság vezérigazgatója.  

A kiállítást a Hód-Mezőgazda Zrt. most is a Magyar Állattenyésztők Szövetségével (MÁSZ) közösen szervezi a kiállítást a Dél-Alföldön az Agrárminisztérium (AM) és az Agrármarketing Centrum (AMC) támogatásával az akkor érvényben lévő járványvédelmi szabályokat betartva.

A szervezők terve szerint a kiállítás csak az időpontjában fog eltérni az eddig megszokottaktól, tartalmában, tematikájában, formájában és programjaiban nagyrészt változatlan marad – tájékoztat a rendező cég közleménye.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Adómentesség a méhészeknek

Adómentesség a méhészeknek

A méhészek támogatását a klímavédelmi intézkedések fontos alappillérének nevezte Nagy István agrárminiszter, egyúttal bejelentette, hogy a méhészeti t...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!