A Kecskeméti Agroker Kft. akciós ajánlata a Bábolnai Gazdanapokra

Agro Napló
A 2002. szeptember 11-14-ig megrendezésre kerülõ kiállításon számos, az olvasók számára már talán ismert és új termékünket fogjuk bemutatni, melyekrõl az alábbiakban részletesebben is tájékozódhatnak.
A kiállításon több Renault erőgéppel veszünk részt. Renault Ceres 345 X: John Deere 4530 cm³-es 4 hengeres turbo feltöltéses Power Tech 87 le-s motor, 20/20 sebesség fokozatú szinkronizált irányváltóval 40 km/h-ás váltómûvel, rádióval, 412 kg pótsúllyal, 1+2 kihelyezett hidraulika csatlakozóval és természetesen légfékrendszerrel.

Renault Ares 696 Rz: John Deere 6788 cm³-es 6 hengeres 140 Le-s turbodízel Power Tech motor, 32/32 sebességfokozatú quadraktív automata váltóval, terhelés alatt kapcsolható irányváltóval, mely 40 km/h végsebességû. Speciális rugózott kabin és légrugós ülés a nagyobb komfort érdekében, plussz pótülés, légkondícionálóval, digitális mûszerfallal, fedézeti számítógéppel, drive-tronic automatikával, rádióval, 612 kg pótsúllyal, 1+3 kihelyezett hidraulika csatlakozóval, légfékrendszerrel, mellső függesztő karokkal.

Renault Ares 715Rz: John Deere 6788 cm³-es 6 hengeres 156 Le-s turbodízel Power Tech motor, 32/32 sebesség fokozatú quadrishift, terhelés alatt kapcsolható irányváltóval, mely 40 km/h végsebességû. Speciális rugózott kabin és légrugós ülés a nagyobb komfort érdekében, plussz pótülés, légkondícionálóval, digitális mûszerfallal, fedélzeti számítógéppel, drive-tronic automatikával, rádióval, 612 kg pótsúllyal, 1+3 kihelyezett hidraulika csatlakozóval, légfékrendszerrel, osztott és rugózott első híddal a jobb tapadás eléréséhez.

Renault Ares 836 Rz: John Deere 6788 cm³-es 6 hengeres 194 Le-s turbointercooler motor, 32/32 sebesség fokozatú quadrishift, terhelés alatt kapcsolható irányváltóval, mely 40km/h végsebességû. Speciális rugózott kabin és légrugós ülés a nagyobb komfort érdekében, plussz pótülés, légkondícionálóval, digitális mûszerfallal, fedélzeti számítógéppel, drive-tronic automatikával, rádióval, 612 kg pótsúllyal, 1+3 kihelyezett hidraulika csatlakozóval, légfékrendszerrel, osztott és rugózott első híddal a jobb tapadás eléréséhez.

Renault Ares 936 Rz: KHD Deutz 7151 cm³-es 6 hengeres 250 Le-s közvetlen befecskendezéses, változó turbofeltöltéses intercooleres motor, 18/8 sebesség fokozatú Full Powershift, terhelés alatt kapcsolható irányváltóval, mely 40 km/h végsebességû. Speciális rugózott kabin és légrugós ülés a nagyobb komfort érdekében, plussz pótülés, légkondícionálóval, digitális mûszerfallal, fedélzeti számítógéppel, drive-tronic automatikával, rádióval, 750 kg pótsúllyal, 1+3 kihelyezett hidraulika csatlakozóval, légfékrendszerrel.

A Goldoni traktorok legkedveltebb típusait, a Base 20 illetve Euro 30 RS típusokat továbbra is rendkívül kedvező áron kínáljuk a kisgazdaságoknak és az állattartóknak. Megtekinthető lesz az Idea 30 és 40 DT, mely 30 illetve 37 Le-s vízhûtéses motorral és 16/16 sebesség fokozetú szinkronizált váltóval rendelkezik. Elsősorban kertészeteknek és intenzív zöldség termesztőknek ajánljuk. Mindezek mellett természetesen látható lesz a Star 70, Mauser biztonsági kabinnal, légfékkel, légkondícionálóval, pótsúlyozással. A Base 20 traktor kivételével minden erőgépünkre rendelhető a kabin.

A Nobili cég termékkínálatából bemutatjuk a széria gépként forgalomba került Geo 85-2000 T (1.450.000+Áfa) és a Geo 85-1000 T (1.050.000+Áfa) típusú axiálventilátoros növényvédő gépeket, melyek szivattyúja és ventilátora megegyezik a jól ismert és bevált Alfa családéval, de polietilén háromtartályos tartályrendszere már a legmodernebb rendszerek közé tartozik. A nem csak esztétikus, hanem modern gépekkel az üvegszálas, repedezésre hajlamos tartállyal rendelkező gépek leváltását céloztuk meg, szolid árral, mely ellenálhatatlan ajánlat az előrelátó gazdák számára. A ár és a mûszaki tartalom egy kivételesen jó párosítása az új Geo család.

A növényvédő gépek mellett bemutatjuk a Nobili által gyártott szár és nyesedékzúzók közül a BNG-310-est, és a nagyüzemi szántóföldek szárzúzóját, a VKM-610 P-t. A Nobili szár és nyesedékzúzókról korábban már olvashattak, ezért most csak a VKM-610-et mutatjuk be röviden. A gép munkaszélessége 610 cm, hidraulikus összecsukással szállítási helyzetben nem szélesebb 243 cm-nél, kettős hajtásbemenettel rendelkezik, így akár frontkardánnal is hajtatható. A lengő kések kettős sorba vannak rendezve a nagyobb haladási sebesség és a jobb apríték érdekében. A hatalmas igénybevétel miatt a gépre felszereltek egy hajtómû olajhûtőt is, és a közúton való biztonságos közlekedés érdekében teljes világítási szerelvényt is kapott. A nagy területteljesítmény mellett a gép teljesítményfelvétele viszonylag szerény, 156 Le. Elsősorban nagygazdaságoknak és szolgáltatóknak ajánljuk ezt a modellt, de természetesen a kisebb felhasználóknak is van kínálatunk.

A legelterjedtebb keleti erőgépek kiváló munkagépe a BNG széria, melyet 20-150 ha birtoknagyságig szántóföldi kultúrák szárzúzására ajánlunk, többféle munkaszélességgel 230-310 cm-ig támkerékkel, csúszótalppal, koptató betéttel, nyitható hátfallal, rendterítőkkel, és biztonsági védőkerettel. A BNU széria egy univerzális munkagép, melyet – hasonló specifikációval, mint a BNG széria – elsősorban ültetvények nyesedékzúzására ajánlunk, akár 50-100 mm ágátmérőig.

Helyszíni hitel és lízing ügyintézéssel állunk vevőink rendelkezésére, mellyel igyekszünk beruházásaikhoz a legkedvezőbb feltételeket biztosítani.

Szeretettel várjuk Önöket a kiállítás 110/E standján! (x)
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?