Bor, turizmus, gasztronómia Baranyában

Agro Napló
CHEESE, FORMAGGIO, FROMAGE, KÄSE, SAJT... Fenséges szavak és ízek, elegáns csomagolás, harmónia. A sajtok szinte minden ételhez kapcsolhatók, akár önálló fogásként, akár különféle italok fontos, kedvenc társaként, kiegészítõjeként is. (A sajtok szinten minden ételhez kapcsolhatók, fogyaszthatjuk különféle italok fontos, kedvenc társaként, vagy akár önálló fogásként is.)
Natúr, juh és kecskesajtok, orda, kékpenészes Merinofort és Merino Blue, érlelt Wemender, kemény Grana Cheezio, ... néhány sajtféle a javából.
A Cheezio Kft. által kínált friss, félkemény és kemény sajtok juh, kecske és tehéntejből készülnek, saját sajtmestereink receptúrái szerint, s ezek a baranyai régió sajátos ízvilágát képviselik.
Termékeink a hétköznapi életfogyasztáshoz, az ünnepi, továbbá az egyre divatosabb borturizmushoz is szorosan kapcsolódnak, a közeli nagy borvidékek - Villány, Siklós, Szekszárd -, a borutak, továbbá a kisebb hegyközségek pincészeteinek vonzáskörzetében.
A Cheezio Kft. elsősorban a Pécs közvetlen környezetében elterülő „ZÖLDVÖLGY" kistérség, továbbá a Baranya, Somogy, Tolna megyék által alkotott teljes régió juh- és kecsketej feldolgozását biztosítja.
Ügyvezetők: Kottai Péter Tel: 06-20-9-350-596 Juhász Károly Tel: 06-20-453-6454
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?