Takarmánysó az alpok szívébõl

Agro Napló
A SALINEN BUDAPEST Kft. a SALINEN AUSTRIA AG magyarországi leányvállalata, kizárólagos joggal forgalmazza valamennyi osztrák só terméket. Az Alpok védett természeti környezetben mûködõ SALINEN AUSTRIA gyára évi 700 000 tonna sót gyárt, a különbözõ étkezési és ipari fajták mellett jelentõs mennyiségben takarmánysót.
A termék finomított párolt só, NaCl tartalma 99,9%. Kiváló minőségben biztosítja a takarmányokhoz, keverékekhez szükséges sót. Előállítása a legmagasabb mûszaki színvonalon történik. A gyártás során engedélyezett tapadásgátlót használnak, így a só hosszabb tárolása során sem áll össze.

Külön gyártmányfejlesztők foglalkoznak a mezőgazdasági rendeltetésû sókkal, így a takarmánysókkal és a peciális, az egyes állatfajták különböző igényeit kielégítő nyalósókkal. Mind a gyártásközi mind a végtermék szigorú minőségellenőrzése biztosítja, hogy a termék kifogástalan minőségben kerülhet kiszállításra a felhasználókhoz, vevőkhöz. Igényük szerint 50 kg-os zsákba, vagy 1 tonnás big-bag-be csomagolják.

A több mint 10 éve alapított és eredményesen mûködő SALIEN BUDAPEST Kft. az OMMI engedély birtokában már most is jelentős mennyiséget értékesít a takarmánysó piacon. Az 50 kg-os zsák a kötelező feliratokat magyar nyelven is tartalmazza.

A rendeléseket döntően a gyárból vasúton induló, majd közútra kerülő szállítással teljesítjük rövid határidővel és nagy pontossággal.

Várjuk további vevőinket, akiknek magas színvonalú terméket és pontos kiszolgálást garantálunk.



SALINEN BUDAPEST KFT.

1137 Budapest, Radnóti Miklós u. 2.

Tel.: (1) 329-2238, (1) 339-8694

Fax: (1) 329-2239

e-mail: salinen@mail.datanet.hu

– PR –
Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
Agrárszektor Konferencia 2024
Decemberben ismét jön az egyik legnagyobb és legmeghatározóbb agrárszakmai esemény!
EZT OLVASTAD MÁR?