SPODNAM DC - a pergésveszteség csökkentésére (x)

Agro Napló
A Spodnam DC egy különleges formulációjú, természetes terpén polimer (di-1-p-mentén) és adjuváns tartalmú készítmény, amely őszi káposztarepcében a pergésveszteség csökkentésére alkalmazható.

A Spodnam DC a becők felnyílásának megakadályozásával, ezáltal a magok és a becők érésének elősegítésével biztosítja a növények számára elérhető teljes terméspotenciált. Lassítja a becők öregedését, valamint egy féligáteresztő hártya kialakításával megakadályozza a becők újranedvesedését (pl. eső vagy harmat miatt).

A Spodnam DC használatával csökken az állományszárítás szükségessége, kivéve, ha azt – a betakarítási problémákat okozó – erős gyomosodás egyébként indokolttá teszi. Ezáltal a növény elérheti a természetes érettség (teljes érés) állapotát, biztosítva ezzel a legjobb minőséget és a legnagyobb termésmennyiséget.

A Spodnam DC használatával már hetekkel a rendes betakarítás előtt elejét vehetjük a magpergésnek, így a növény fejlődésének és a termés természetes érésének elősegítésével csökkenthetjük a veszteséget.

A SPODNAM DC helyes használatáról és időzítéséről

 

Farkas Ádám

Nufarm Hungária Kft.

www.nufarm.hu


Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?