Új terméknevek, új honlap - megújult a LINZER AGRO TRADE!

Agro Napló
Új, modern, világos és szolid. Ilyen lesz a LINZER AGRO TRADE megjelenése 2012. januárjától. A LINZER AGRO TRADE által eddig is forgalmazott termékek a jövõben új terméknevekkel, a LINZER WARE helyett a LINZER AGRO TRADE márkanév alatt fognak piacra kerülni.  


A váltást a cég dinamikus növekedése indokolta. A LINZER AGRO TRADE cégcsoport évente több mint 1,1 millió tonna mûtrágyát állít elő a linzi gyárban, és emellett még mintegy 250 000 tonna kereskedelmi mûtrágyát is értékesít. Ez a termékmennyiség immár 10 országban kerül piacra, ezért szükségessé vált az új, nemzetközi, és könnyen azonosítható terméknevek bevezetése.



Az új terméknév az előállítás módjának megnevezéséből (COMPLEX a granulált összetett mûtrágyák esetében és VARIO a prémium kevert mûtrágyáknál), valamint a tápanyagok arányából fog állni. Ez alapján például a LINZER STAR új neve COMPLEX 15/15/15+3S+Zn lesz.



Az NPK mûtrágyák színkódja változatlan marad, viszont az NP mûtrágyák (mint például a COMPLEX 20/20+3S+Zn) színe egységesen világoszöld lesz.



Tudjon meg többet a linZEr AGro trAdE új arculatáról és termékeiről a megújult, modern honlapunkon: www.linzeragrotrade.com.



Regisztráljon, és nyerjen egy raklap COMPLEX 15/15/15+3S+Zn mûtrágyát!

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!