Az Agro Napló szerencsefiai

Agro Napló
A júliusi nyereményjátékunk során a Gabonakutató Kft. által felajánlott három zsák Gabriella fajtarepcét a 460 hektáron gazdálkodó iregszemcsei Varga István fia, Varga Tamás vette át csehipusztai üzemegységükben.


 

 

Kindl János magyaralmási olvasónk a másik nyertese a július hónapnak, ő a szegedi Szegána Kft. egyik kiváló termékét, egy Supertech Farmpoint szemnedvesség-mérő mûszert nyert.



Otthonában kereste fel Kindl János urat Pánczél Miklós a cég területi képviselője a nyeremény átadása okán, de hamar kiderült, hogy kettő Kindl János van. Apa és fia együtt gazdálkodik a 64 ha-os családi gazdaságban.

 

Az ifjú Kindl János régóta olvasója az Agro Napló folyóiratnak és figyelmesen olvas a sorok között. A nyereményjátékra a pontos választ beküldte és bízott a szerencsében.

 

Nyert egy Supertech Farmpoint szemnedvesség-mérő mûszert. A nyereményt ezután gyakran fogja használni, hiszen a gazdaságban búzát, kukoricát, repcét és napraforgót termelnek. A betakarítás megkezdésének időpontját is könnyebb meghatározni, valamint az értékesítéskor is közelebb kerülhet a valós nedvességtartalom megállapításához a termelő és az átvevő. A nyeremény átadása látható örömet okozott apának és fiának.

 










Az augusztus hónap egyik szerencsése Bacsa Mihály volt Pálmonostoráról, aki 62 hektáron gazdálkodik és egy professzionális Güttler szerszámkészlet boldog tulajdonosa lett.

 




Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Belső erőket mozgósított az RAGT

Belső erőket mozgósított az RAGT

Több mint negyven év szakmában eltöltött idő, ebből 14 év RAGT-nál betöltött országvezetői státusz után Lonsták János nyugdíjba vonul. A szakember nev...

Újdonságok a Portfólió Farmokon

Újdonságok a Portfólió Farmokon

A hagyományokat nem megszakítva, a szigorú biztonsági előírásokat betartva idén Szarvason és Dombóváron tekinthették meg az érdeklődők a vetésidő- és...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!