Hír-Mix

Agro Napló
Business Superbrand – az üzleti életért Massey Ferguson márka a Huntraco-nál Modern Megtakarítási Formák MSZE a minõségi szántás elsajátításáért Új idõjárási vészjelzõ rendszer

Business Superbrand – az üzleti életért



A Magyarországon hét éve mûködő Superbrands program mellett 2008-ban először indult el a nemzetközi piacon már évek óta meghatározó Business Superbrands program. A Business Superbrands az üzleti szektor (B2B) márkáinak legkiválóbbjait mutatja be, azaz olyan magyarországi cégeket, illetve márkákat, amelyek nem elsősorban a fogyasztókat, hanem vállalkozásokat, szervezeteket szolgálnak ki.



Business Superbrand lett a Syngenta





Business Superbrand lett a Pioneer




 

 

Massey Ferguson márka a Huntraco-nál



A Huntraco Zrt. mezőgazdasági üzletágának folyamatos fejlesztése eredményeképpen jött létre az Austro Diesel és a cég együttmûködése a Massey Ferguson márkájú mezőgazdasági gépek értékesítésére. A Huntraco Zrt., országos telephely hálózatának három egységében Pécsett, Nyíregyházán és Békéscsabán látja el a Massey Ferguson termékek értékesítését, alkatrészellátását és szervizelését. A Huntraco mezőgazdasági üzletága agrárvállalkozóknak kínál gazdaságos, megbízható és minőségi megoldásokat. www.agronaplo.hu/termekinformaciok/778

 

 

 




Grosz Péter (balról), a Huntraco Zrt. vezérigazgatója és Löwi Vilmos, az Austro Diesel magyarországi kereskedelmi vezetője

 

 

 

Modern Megtakarítási Formák



A jövőre gondolva dolgozta ki új szolgáltatását a QUAESTOR Csoport, amelynek segítségével az Ön pénzéből lehet akár új traktor, gép, vagy egy pick-up. Az MMF személyre szabott, ideális konstrukciókat kínál céljai megvalósításához. A futamidő néhány hónaptól több évig is terjedhet – nincs vásárlási összeghatár, és már néhány tízezer forinttal is megkezdheti pénze befektetését.



Minden továbbit megtudhat itt




 

 

 

MSZE a minőségi szántás elsajátításáért



A Magyar Szántóverseny Egyesület fő szakmai célja a hazai és a nemzetközi versenyek szervezésével, illetve az azokon való részvétellel a mezőgazdasági termelési folyamatok meghatározó elemeinek egyik lényeges momentumát, a korszerû szántást és annak eszközparkját bemutatni a gyakorló gazdáknak, s tanítani az oktatásban résztvevőket.



23. Országos döntő: 2011. 09. 17. Kaposvár

Európa bajnokság: 2011. szeptember 20-22. Athy, Írország

 

 

 

Új időjárási vészjelző rendszer



Az Országos Meteorológiai Szolgálat az „Új Széchenyi Terv” Környezet és Energia Operatív Program keretében egy olyan időjárási veszélyjelző rendszert épített ki, amelyben a riasztásokat az eddigi régiók helyett kistérségekre, a figyelmeztetéseket pedig megyékre lebontva adja ki. Ezáltal pontosabban behatárolhatóak lesznek azok a területek, amelyek térségében az időjárási feltételek kedvezőek lehetnek a veszélyes időjárási esemény kialakulásához.



Az új riasztó- és veszélyjelző rendszer 2011. augusztus 1-től kezdte meg mûködését. A veszélyes időjárási jelenségekre kiadott riasztások és figyelmeztetések folyamatosan nyomon követhetők az OMSZ honlapján (www.met.hu).

 

 


 

 

 

 


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!