Sano és Siloking - a modern takarmányozás szakértõi

Agro Napló
Nagy örömmel értesítjük tisztelt partnereinket, és a szarvasmarha-ágazat szereplõit, hogy a Sano, a modern takarmányozás szakértõje és a Mayer Gépgyártó Vállalat, a Siloking takarmánykeverõ- kiosztó kocsik gyártója és egyben a modern takarmányozási technológia képviselõje magyarországi együttmûködését tovább erõsítette!


A szarvasmarha üzemek még hatékonyabb kiszolgálása és szaktanácsadása érdekében egyesítettük erőinket, hogy ezáltal még inkább megvalósítsuk az állatok egészséges és nyereséges takarmányozását.





A Sano-Modern Takarmányozás Kft. 1994 óta aktív és meghatározó szereplője a takarmányiparnak, mely eredményeképp 2007-ben felépült a csémi Sano gyár mely az egyik legkorszerûbb gyártási technológiával van felszerelve. A magyarországi telephely és a sokévi együttmûködés a Mayer Gépgyártó Vállalattal lehetővé tette, hogy a Sano a Siloking takarmánykeverő- kiosztó kocsik kizárólagos képviselőjévé válhasson a Sano TMR Profi márkanév alatt.





A Sano és a Siloking két közismert márka úgy a magyar, mint az európai mezőgazdasági piacon. A két vállalat együttmûködése egészen a gyökerekig, a bajorországi alapításig nyúlik vissza. Az alapítók tisztában voltak vele, hogy teljesen eltérő termékeik ellenére céljuk azonos és eredményeik egymástól függnek. A gyakorlati szakemberek pontosan tudják, hogy a sikeres takarmányozás, így a tejtermelés közvetlenül az istállóban dől el. Bármilyen kalkuláció és elmélet csakis akkor lehet sikeres, ha a takarmányozás a tervek szerint lépésről lépésre megvalósul. A takarmányozási stratégia központi része a takarmánykeverő- kiosztó kocsi, mivel a komponensek megfelelő adagolása, homogén keveréke és egyenletes kiosztása döntő befolyással bír az üzemekben. További kiemelt kérdés a gép munkabírása, szervizigénye és végül hasznos élettartama.


















A fő tényezőket vizsgáljuk meg alaposan, minek köszönhető a Siloking takarmánykeverő- kiosztó kocsi sikere:



1. Homogén keverék



- Turbócsiga - egy plusz teljesítmény a keverési pontosságon keresztül

A Siloking takarmánykeverő-, kiosztó kocsi turbócsigája egy kiegészítő szárnnyal van felszerelve. A 180 fokkal elforgatott turboszárny optimalizálja a keverési eredményt és gondoskodik az egyöntetû takarmánykiosztásról. A lapos keverőlapát és az állítható, felületkezelt kések egyedi minőségi specialitások.



- Ívtöréssel ellátott tartály - garancia a gyors és tökéletes takarmánykeverésre.

A kiváló acélból kialakított erős fenéklemez kapcsolódva az egyedi kialakítású oldallemezhez, egy tökéletes összhangot garantál a turbócsiga és a tartály között.





2. Megfelelő, egyenletes kiosztás



Bármilyen istállókörülményre van megoldás a gazdag szériaválaszték és a kiegészítő felszereléseknek köszönhetően.



- Siloking Kompakt

Az alacsony felépítés miatt a Siloking Kompakttal egyszerû a takarmány keverése és kiosztása a szûk felépítésû istállókban.



- Siloking Premium

A Siloking Premium gazdag szériafelszereltséggel rendelkezik, az egyszerû és komfortos kezelhetőség érdekében. Elsősorban középüzemek részére, nagy igénybevételre tervezve.



- Siloking Duo

A Siloking Duo kétcsigás, nagy kapacitású, alacsony és keskeny felépítésû takarmánykeverő- kiosztó kocsi. Ideális a keskeny etetőutakhoz és az alacsony épületekhez.



- Siloking önjáró

A kompakt felépítés, mozgékony, hárompontos alváz, nagy teljesítményû silómaró, gazdaságos üzemeltetés teszi elérhetővé a Siloking önjárót már a közepes méretû üzemek számára is.





3. Hosszú hasznos élettartam



- Hajtómû a legmagasabb nyomaték és nyomatékcsúcs érdekében.

A Siloking takarmánykeverő-, kiosztó kocsi egy ferdefogazatú, kúpos fogaskerékkel ellátott bolygóhajtómûvel rendelkezik. Ez a kivitelezés garantálja a hosszú élettartamot és a magas teljesítményt.



- Üreges alváz – extrém igénybevételre.

Megerősített, torzító erőnek ellenálló üreges alváz, különlegesen kifejlesztett mérlegcella. A mérlegcella különleges mérőrúdjai garantálják az állandó, pontos mérést.



- Gyors, pontos márkaszerviz.

A Mayer Gépgyártó Vállalat által kvalifikált szakértői csapat gondoskodik a Siloking alkatrészek utánpótlásáról és beszereléséről.





Bízunk benne, hogy a szakértői csapattal a felmerülő igényeknek még profibb szinten tudunk megfelelni, és hogy kedvező finanszírozási konstrukcióinkkal még szélesebb körnek tudjuk elérhetővé tenni gépeinket!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!