Francia genetika, francia elõállításból

Agro Napló
Kiváló minõségû vetõmagok az EURALIS-tól  

A 2010-es esztendőben tapasztalt időjárás és a szélsőségesen változó bevételi lehetőségek komoly kérdéskör megválaszolását indokolja a gazdák részéről. Milyen vetőmagot vásároljanak és vessenek, hogy annak idején a betakarítást követően profittal zárják a következő évet? E dilemmák megválaszolásához nyújt segítséget az EURALIS a 2011-es kínálatával.





Kukorica kínálatában cégünk a kimagasló terméspotenciál, a gyors vízleadás, a szárazságtûrés és szárszilárdság négyesének hibridekben megfogalmazott alternatíváit nyújtja.



Az ES SENSOR (FAO 330), a szegmens vezető terméke az EURALIS-nál, hiszen az előbbi követelményeknek 100%-ban megfelel. A 2010-es betakarítási szezonban termőképessége és vízleadása volt a legfontosabb előnye versenytársainál. Alacsonyabb növényméret, aszálytûrés, kiváló Fusarium tolerancia.



A 300-as éréscsoport vége felé érő ES SENSOR (FAO 390) szintén vezető hibrid az EURALIS-nál; magyarországi eredményei 2010-ben meggyőzőek voltak akár a GOSZ-VSZT, akár a Magyar Kukorica Klub tekintetében. Kiemelkedő a kompenzációs képessége, aminek révén képes többlet termést produkálni.



Az ES ZODIAC (FAO 450) igazi ereje a kirobbanó kezdeti fejlődés, az aszálytûrés, a stabil termőképesség és szár négyesében rejlik. Teljesítményével a 2010-es évben szintén bizonyított.



Az EURALIS 2011-re több újdonsággal jelentkezik napraforgó portfoliójában. Ezek közül kiragadva a vezető termékek köre a napraforgó termesztés újabb igényeihez igazodik. Clearfield® gyomirtási technológiával termeszthető kínálatunk figyelemre méltó hibrideket vonultat fel. Az ES FLORMIS CL az intenzíven napraforgót termesztők igazi „barátja” lehet; hiszen kiemelkedő terméspotenciálja, magas olajtermése és betegségekkel szembeni erős ellenállása jelentik vonzó tulajdonságait. Az ES ARAMIS CL az előbbi hibrid jegyeit ugyan úgy magán viseli, azonban rendkívüli módon a stresszes termőhelyeken is képes komoly teljesítményre! E szegmens harmadik és legújabb képviselője az ES BALISTIC CL – HO hibrid, amely amellett, hogy IMI hibrid, még magas olaj- és olajsav tartalmával képes a piac ezen szeletében alternatívát nyújtani a napraforgó termesztők számára.



HO hibridjeink kiváló képviselője az ES BASILIC HO, amely a már ismert ES PETUNIA HO változata. Kisebb növényméret, kiváló betegségtolerancia, magas olaj- és olajsav-tartalom mindez egy igazán kiemelkedő hibridben.



Az előbb említett hibrid, az ES PETUNIA már a hazai piacon jól bevált és elismert hibrid. Több termőrégió és évjárat bizonyítja kiváló tulajdonságait, melyet évjáratonként stabilan és látványosan megmutat. Olajnapraforgó a hagyományos szegmensből; erős szárral, szívós betegségekkel szembeni ellenállással és magas olajtartalommal.





Számoljon Ön is velünk és válassza a 2011-es évben az EURALIS kiváló minőségû vetőmagjait!



EURALIS – Növeljük bizalmát! • www.euralis.hu

 


 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Hatalmas lehetőség egy apró szemben!

Hatalmas lehetőség egy apró szemben!

Az elmúlt év kedvező időjárása kiemelkedő jövedelmezőséget biztosított a takarmánykukorica-termelőknek. Sokakat meglepetésként ért, hogy ennek ellenér...

Clearfield® technológia a repcében

Clearfield® technológia a repcében

A Clearfield® gyomirtási technológia 2011 őszén vált elérhetővé a gazdálkodók számára. Az eltelt nyolc év alatt sok tapasztalatot, tanulságot szereztü...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!