2024. május 5. vasárnap Györgyi

Megújult, egységes márkanév - Sumi-Agro

Agro Napló
A Summit Agro Europe Ltd 2010. január 1.-jétõl Sumi Agro Europe Ltd-re változtatja a nevét. A névváltoztatás egy eseménysorozat részeként valósul meg, melynek célja egy egységes identitás, közös márkanév, a SUMI AGRO kialakítása mindazon vállalatok közremûködésével, akik a megújult SUMI AGRO EUROPE csoport tagjai.


 

A SUMI AGRO EUROPE csoport fontos szerepet tölt be a japán anyavállalat, a Sumitomo Corporation egész világra kiterjedő mûködésében, ami mind a szállítókat, mind a vevőket előnyökhöz juttatja. Ezen előnyöket nemzetközi hálózatán keresztül biztosítja japán testvérvállalatával, a Summit Agro International-lel egyetemben.

A Summit Agro Europe Limited jelenleg is vállalatok és irodák egész hálózatát mûködteti több országban, így Franciaországban, Spanyolországban, Németországban, Lengyelországban, Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Moldáviában, Bulgáriában, Ukrajnában és Oroszországban, londoni központtal. Ezen cégek jelenleg „Summit Agro…”, „Summit- Agro…”, vagy „Sumi-Agro…” elnevezésûek.

A fentebb említett változás részeként minden Sumi Agro Europe csoporttag megváltoztatja a nevét (amennyiben az szükséges), valamint a cégük logóját, így minden európai mûvelet az új „SUMI AGRO” márkanév égisze alatt történik, amely mellé megújult vállalati arculat és új külső megjelenés is társul.

Naoji Ichisugi Úr, a Sumi Agro Europe Limited elnöke a cég átalakításának első lépéseként jelentette be ezt az eseményt. A társaság a továbbiakban a szállítóknak és

vevőknek nyújtott szolgáltatások minőségének javítását, szélesebb és jobb termékkínálatot, valamint a Sumi Agro csoport nemzetközi jelenlétének további fokozását és megerősítését célozza meg.

A SUMI AGRO saját fejlesztésû termékkínálatának kialakítása már megkezdődött, ennek részeként a YAMATO nevû gombaölő szert már Lengyelországban és Romániában sikeresen bevezették a piacra. Több országban célegyenesbe fordult a BIOSILD TOP csávázószer piaci bevezetése is.

 


 

A SUMI AGRO tervei között szerepel továbbá tevékenységi körének megerősítése termékek megvásárlásával és engedélyeztetésével, valamint új piaci területeken történő megjelenéssel.

Minden SUMI AGRO cégnél dolgozik regisztrációban jártas szakember, akik jól ismerik az adott ország nemzeti szabályozásait, illetve a piaci feltételeket, s mindezek figyelembevételével költséghatékony és gyors szaktanácsot és segítséget nyújtanak.

A SUMI AGRO mezőgazdaságban és marketingben jártas szakemberei a piac legígéretesebb szegmenseibe pozícionálják termékeiket, illetve megoldásaikat melyekhez felhasználási javaslatokat nyújtanak, ami a termékek széles körben való megismertetésnek részét képezi.

A SUMI AGRO egy a közép- és kelet-európai országokban erős alapokon nyugvó vállalat, ami a FÁK országokban is folyamatosan terjeszkedik. Nyugat-Európában jelen van Franciaországban, Németországban és Spanyolországban. Spanyolországban a fő tevékenységet az Industrias Químicas del Vallés, S. A. (IQV) elnevezésû leányvállalaton keresztül valósítja meg, ahol a Sumi Agro Europe Limited részvénytulajdonos.

A SUMI AGRO elkötelezett a további növekedés mellett, melyet mûködő-tőke befektetéssel, vegyesvállalatok kialakításával, a felhalmozott piaci és technikai ismeretek kiaknázásával kíván elérni. Mindezek mellett elkötelezett az agrárszektorban kulcsfontosságú döntéshozókkal kialakított hosszú távú kapcsolatokban, melyek a bizalmon és közös értékeken alapszanak.

A SUMI AGRO-ról további információkért látogasson el honlapunkra:

www.sumiagro.com

www.sumiagro.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Tractor of the Year 2024

Tractor of the Year 2024

The TotY 2024 Awards Giving Ceremony held on November 12th, on the opening day of Agritechnica in Hannover (Germany), is the conclusion of a long proc...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!