2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Középpontban a teljesítmény - Vredestein mezõgazdasági abroncsok a SIMA-n

Agro Napló
A Vredestein a SIMA-n – azaz a világ egyik legjelentõsebb mezõgép kiállításán – az idén kibõvített méretválasztékkal mutatta be mezõgazdasági abroncsait. A gazdálkodók nagy érdeklõdést mutattak az újdonságnak számító Traxion+ hajtott, és a Flotation Trac típusú implement abroncsok iránt.  


 

 

A nagy teljesítményû, korszerû traktorok használata elengedhetetlen az eredményességhez a modern mezőgazdaságban. Az elmúlt évekre jellemző méretnövekedés megköveteli a nagy teljesítményt az erőgépektől. Mindezt pedig csak a megfelelő abroncsok használata garantálja, azokkal biztosítható ugyanis az optimális tapadás.

A talajstruktúra megóvása azonban továbbra is kiemelt fontosságú, amennyiben az egy hektárra jutó terméshozam szintjét meg akarja tartani a gazdálkodó. A modern traktorok hatalmas súlya miatt a talaj megóvását csak különleges kialakítású abroncsok felszerelésével lehet elérni.

A Vredestein ennek szem előtt tartásával fejlesztette ki traktorabroncsait. Az abroncsokat több évtized tapasztalatai alapján készítik. Így válhattak ez idő alatt a nagy mezőgazdasági hagyományokkal rendelkező holland, ír, angol, francia, német gazdák kedvelt abroncsaivá. Ezért a gazdák, és a gépgyártók ajánlásait, információit is figyelembe veszik az új típusok gyártása során a Vredesteinnél.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!