Ismét SUMMIT-AGRO juniális Keszthelyen

Agro Napló
Az idén is nagy érdeklõdés mellett tartotta meg a Summit-Agro már hagyományos, juniális szakmai bemutatóját és vevõtalálkozóját.

Az idén is nagy érdeklődés mellett tartotta meg a Summit-Agro már hagyományos, juniális szakmai bemutatóját és vevőtalálkozóját. A szép számban megjelent résztvevők a borús-napos idő váltakozása ellenére nagy érdeklődéssel hallgatták a cég által ajánlott újdonságokat, mind a növényvédelem, mind a különböző szántóföldi (repce, a napraforgó és kukorica) növényfajták területén, amelyeket a bemutató helyszínén maguk is „testközelből” tanulmányozhattak.

Először a Summit-Agro által képviselt francia Rustica cég repce fajtáit tekinthették meg az érdeklődők. Kiss Péter területi képviselő kiemelte a középérésû ES ASTRID repcefajtát, mely az ország nyugati részén kedvelt és kiváló termésbiztonsággal termeszthető fajta.

Kiemelt ajánlat az ES ARTIST repce hibrid is, mely a gyakorlat során a „repcének látszó pénzverde” nevet kapta a gazdáktól.

A hazánkban a Summit-Agro által kizárólagos forgalmazással értékesített különleges cikloxidim toleráns kukoricahibridjeik az Ultra Star és az Ultrafox Duo az idei évben bevezetésre került DUO SYSTEM gyomirtási technológia kapcsán kerültek bemutatásra. Dr. Magyar László növényvédelmi képviselő elmondta, hogy a DUO SYSTEM technológiával, ezekben a toleráns kukoricákban a cikloxidim hatóanyagú szuperszelektív FOCUS ULTRA gyomirtó szerrel, bármely egyszikû gyom ellen páratlan rugalmassággal, hatékonysággal és biztonsággal tudunk védekezni. Ezt támasztották alá felhasználók tapasztalatai és hozzászólásai is. Részletesebb információt a technológiáról honlapunkon, a www.summit-agro.hu-n olvashatnak.

A napraforgó fajták bemutatóján az igen korai POMAR fajta mellett számos kiváló tulajdonsággal rendelkező hibriddel ismerkedhettek meg az érdeklődők. További ismereteket területi képviselőjétől Ön is kaphat. Kérjük keressen minket!

A növényvédelmi technológiák közül a továbbiakban kiemelésre került a MOSPILAN 20 SP kukoricabogár imágók elleni védekezés jelentősége, különös tekintettel arra, hogy az első L1-L2 lárvák már megjelentek a kukorica állományban. A bogarak elleni védekezésre érdemes odafigyelni, különösen a jelen erősen változó csapadékos hol hideg, hol meleg körülmények között.

Érdeklődés esetén információs anyagot, prospektust küldünk minden kedves partnerünknek.

Továbbra is ajánljuk honlapunkat, ahol részletes információt olvashatnak a megszokott és kedvelt növényvédő szereinkről, valamint vetőmagjainkról.

Minden újdonságról és megjelent engedélyről azonnal friss információhoz jutnak: www.summit-agro.hu oldalon.

 


Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Propulse – a gyakorlatban bizonyít

Propulse – a gyakorlatban bizonyít

Jelentős szántóföldi kultúráink betegségek elleni védelme kezdődik el a napokban. A repce, a napraforgó és a kukorica is abba a fejlődési szakaszba ér...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!