A Nufarm Hungária Kft. bemutatkozása

Agro Napló
2007. december 17-én új szereplõvel bõvült a hazai növényvédõ szer képviseletek sora.

A Nufarm Hungária Kft. megalakulásával megkezte mûködését Magyarországon egy vezető nemzetközi növényvédő szer gyártó vállalat. A cég új, de a Nufarm által gyártott készítmények nem ismeretlenek a hazai szakemberek számára sem. Olyan készítmények fémjelzik az általunk kínált megoldásokat, mint a Champion, Dezormon, Mecomorn, U-46 D és M, Stabilan, Clinic, Mextrol B, Duplosan, Cuproxat stb.

A Nufarm egy ausztráliai székhelyû, az ausztráliai tőzsdén jegyzett növényvédő szer fejlesztő, gyártó és értékesítő vállalat. Az 1957-es alapítás óta piacvezető pozíciót vívott ki magának Ausztráliában, de Európában és a többi kontinensen is meghatározó, globális piaci szereplővé vált. A nemzetközi növényvédő szer gyártók top-listáján a 9. helyen álló Nufarm elkötelezett a minőség, márkaépítés és a fejlesztések mellett. Stratégiai együttmûködésekre törekszünk mind gyártói, forgalmazói, mind pedig végfelhasználói szinten egyaránt.



A Nufarm címszavakban:

• világelső a bromoxinil piacon (Bayer Crop Science-el),

• a második legnagyobb a világ 2,4-D piacán,

• a második legnagyobb a világ glifozát piacán,

• vezető pozíció Ausztráliában és Újzélandon,

• a világ első 5 legnagyobb réz fungicid gyártója között,

• intenzív fejlsztés,

• márkaépítés,

• globális piaci jelenlét,

• stabil értékesítési és marketing háttér,

• termékfejlesztés,

• rugalmas gyártási háttér,

• stabil engedélyeztetési háttér ( > 2000 engedély világszerte),

• stratégiai együttmûködések.



A cég európai pozíciójáról elmondható, hogy meghatározó szereplő a legnagyobb piacokon (Németország, Franciaország, Anglia, Spanyolország), ugyanakkor stratégiai célok között szerepel a közvetlen jelenlét és márkaépítés erősítése a Közép Kelet-Európai országokban.

Termékfejlesztési stratégiánkra jellemző, hogy olyan új kombinációkat, formulációkat, szeretnénk a gyakorló növényvédelmi szakemberek számára ajánlani, melyek valós hozzáadott értékkel bírnak.

A magyarországi csapat kiépítése a 2008-as év feladata lesz, de szoros kapcsolatra törekszünk a növényvédő szer forgalmazókkal, így biztosítva a termékek és a Nufarm által ajánlott megoldások elérhetőségét. Kereskedelmi politikánk kialakításakor figyelembe szeretnénk venni a hazai értékesítés sajátosságait ezzel is biztosítva partnereink elégedettségét.

A Nufarm Hungária Kft. a 2008-as szezonra néhány újdonsággal is készül, melyek közül az egyik a már jól ismert Solar + Duplosan + Granstar gabona gyomirtó csomag forgalmazása. A Solar megvásárlásával a BASF-től, ezt a gabonatermesztők körében jól ismert kombinációt is a Nufarm Hungária Kft. forgalmazza majd. Emellett a teljes megoldást nyújtó gyomirtószer-kombináció mellett mind a gabona (Solar+Mezzo), mind pedig a kukoricatermelők részére (Zeagran Kombi) kínálunk majd újdonságokat!

 


 





Elérhetőségeink:

Kovács Gábor, Kelet-Magyarország • Telefon: 20/445-4408

Salamon György, Kereskedelmi és marketing vezető

Nyugat-Magyarország • Telefon: 20/9786-288



Központ:

1118 Budapest, Dayka Gábor u. 3.

Telefon: 1/248-2140 • Fax: 1/319-1299



Kérdésével keressen bennünket bizalommal!



Salamon György

Nufarm Hungária Kft.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Gabonáink egészségére!

Gabonáink egészségére!

Mivel veszi fel a harcot a termelő a kalászosokban a gyomok és kártevők ellen? Vannak-e a gyakorlatban bevált tippjei, praktikái, kedvenc készítményei...

Arassa le ön is a hasznot a Bayerrel!

Arassa le ön is a hasznot a Bayerrel!

Azonnal beváltható árkedvezmény, vagy szakmai ajánlatok közül választhat, ha regisztrál a www.gazdahaszna.hu oldalon és részt vesz a Bayer 2019. januá...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!