Párhuzamos navigálás, sorvezetés

Agro Napló
A tavaszi munkák idején hasznos segítség, hogy a területen pontos nyomvonalkövetést lehessen végezni, azaz hogy minél kisebb átfedéssel dolgozzunk.
Ez azt jelenti, hogy talajmegmunkálásnál, mûtrágyázásnál, növényvédelem esetén a munkaszélesség határán nem mindig jól láthatóak a különböző jelölők (tárcsa, hab…): pl. poros időben, vagy sötétben. Ennek következménye, hogy a traktoros csak átfedéssel tud dolgozni.

Ezt a felesleges kijuttatást, dízel felhasználást, időt tudjuk az OUTBACK'S nevû párhuzamos sorvezetővel megtakarítani. A készülék már átlagos felhasználással mintegy 400 ha-on egy év alatt megtérülő beruházás!

A készülék GPS segítségével tud pontosan párhuzamosan haladni a beállított munkaszélességgel, természetesen görbe nyomvonalon is!

Nincs havi előfizetése, rendkívül könnyen kezelhető és az egész felszerelése a traktorra mindössze 5 percet vesz igénybe.

Ahhoz hogy a készülékkel nagyon pontosan (7,5 cm) lehessen haladni egy automatikus kormányzás is segítségére lehet, mely bármely traktorba könnyedén beszerelhető és szervesen illeszkedik a sorvezető készülékhez.

Jelenleg a készlet erejéig akciósan megvásárolható 790 000 Ft + áfa-ért!

Agrárin Kft.
8646 Balatonfenyves, Kossuth u. 60/1
Tel./fax: 85/460-735
e-mail: office@agrarin.hu
www.agrarin.hu címeken.
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Megszülettek az első LEADER döntések

Megszülettek az első LEADER döntések

Több mint 350 kérelem támogatásáról született döntés első körben a LEADER Program helyi fejlesztéseket támogató pályázatai esetében – adta hírül a sza...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!