A Fliegl-csoport ajánlja szerves és hígtrágya kijuttatására

Agro Napló
Fliegl ASW-letolókocsi nagyteljesítményû trágyaszóró adapterrel. A fokozódó környezetkímélés megkívánja, egyrészt a növénytermesztés szemszögébõl, valamint gazdasági vonatkozásban, másrészrõl a szórástechnika oldaláról, hogy egyenletes és talajkímélõ kijuttatást tegyünk lehetõvé a mezõgazdasági hasznosítású területeken, különbözõ szórható anyagoknál.
  • Minden szórható anyagra rugalmasan alkalmazható, pl. marha- és baromfitrágyához, hordalék- és/vagy derítőiszaphoz, komposzthoz vagy mészhez.
  • Pontosan adagolható és állítható kiszórás
  • Egy targoncával a trágyaszóró szerkezet 10 percen belül egyszerûen leszerelhető
  • Profi szóró adapter, szórásszélessége kb. 12–16 m (kardán fordulat függvényében)
  • Profi szóró adapter zárt kiegészítő hátfallal (pl. mésziszap) szórásszélesség kb. 22 m
  • Megfelelő abroncsválasztás esetén kis teljesítményû traktorral is, biztonsággal üzemeltethető.
  • Egyik felhasználónk 9 nap alatt 4000 tonna trágyát szórt ki egyetlen ASW-jével, ami bizonyítja kiemelkedő teljesítményét, gazdaságosságát.


Fliegl-tartálykocsi földközeli csigás hígtrágya kijuttató egységgel
– Szériában magas felszereltséggel, a problémamentes hígtrágya szállításhoz!
A Fliegl kínálatában szereplő, szippantós tartálykocsikkal, a hígtrágya szállítását és kijuttatását rugalmasan, gazdaságosan oldhatjuk meg. A választék széles 3–25 m3-ig, így mindenféle erőgéphez optimális tartálynagyság rendelhető. Ha csak a főbb típusokat nézzük akkor is kb. 60 különböző tartálykocsi és hozzá kb. 20 terítőegység áll vevőink rendelkezésére. Ekkora kínálatból pedig, pontosan, az igényeinek megfelelő kocsit talál, a mezőgazdasági termelőtől a professzionális nagyüzemig mindenki. A Fliegl-nél széria a kívül-belül horganyzott tartály, 6”-os csatlakozások, 8000 l/perc teljesítményû kompresszor (5 m3-től a szippantós kocsiknál), hogy csak néhány fontosabb jellemzőt említsünk, amelyek a teljesítményt befolyásolják.
A felszereltség gondos megválasztásával, pedig speciális feladatokra is alkalmassá tehetjük tartálykocsinkat. Pl. a saválló belső festés, a belső keverő, a különböző kijuttató egységek mind a kocsi felhasználási körét bővíti. A nehéz terepviszonyok között szélesebb kerekekkel, eltolható tengelyekkel tehetjük könnyebbé a munkavégzést. A hígtrágya-kijuttatás eszközeiben, Magyarországon a Fliegl rendelkezik a legszélesebb kínálattal.
Ha önnek probléma a hígtrágya szállítása, kijuttatása, keressen minket, megoldás A Fliegl-nél van!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?