Literáti és Társa Bt. üzemanyag-technológia

Agro Napló
Vállalkozásunk 1996 óta foglalkozik üzemanyagtöltõ állomások létesítésével, azok fejlesztésével, tervezésével, engedélyezésével. Munkánk során a mezõgazdasági kis- és nagyüzemeknél egyaránt jelentõs igény mutatkozott az üzemanyag-felhasználás korszerûsítésére.

A jelenleg használatos tartálypark nagyrészt elavult, korszerûtlen és nem felel meg a szigorú környezetvédelmi előírásoknak. A töltőállomások építése során találkoztunk a mobil kiszolgálóegységek létesítésének, elektronikus tankoló-automaták telepítésének szükségességével, A megnövekedett igényeknek megfelelően a cégünk mûködési rendszerét országos hálózattá alakította ki, melyben jelentős szakmai segítséget kaptunk a területi bázisok vezetőinek személyében.



 A törvényi módosítások hatására a meglévő tartálypark jelentős hányada alkalmatlanná vált az előírás szerinti használatra. Az eddig saját töltőállomást nem üzemeltetők körében pedig megszívlelendő az üzemanyag kis- és nagykereskedelmi ára közötti rés, mely megtakarítás a beruházási költségek levonása mellett is jelentős lehet. Az üzemanyag-felhasználás több szakaszra bontható, melyekre társaságunk korszerû, magas színvonalú, de megfizethető árú berendezéseket kínál:

    • Önálló, korszerû tárolókapacitás. Föld alatti, vagy föld feletti acéltartályos üzemanyagkutak, amelyek megfelelnek a legújabb rendeleteknek;
    • 1000 literes mûanyagtartályos tároló és kimérőszerkezet;
    • 5000 literes mezőgazdasági gázolajszállító tartálykocsi, közúti vontatásra alkalmas, hidromotoros kimérőszerkezettel ellátott pótkocsi;
  • tankoló automata, mely önkiszolgáló tankolást biztosít napi 24 órán keresztül, elektronikus személy, illetve gépazonosítással. A tankolási adatok számítógépen feldolgozva az üzemanyag-elszámolás alapja lehet.

Társaságunk magas színvonalon végzi a tervezés és engedélyezési eljárás bonyolítását és berendezéseink a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek.



Literáti és Társa Bt. Győr • Fax: 96/524-397

Tel: 96/524-396, 20/94 25 675 • www.literatibt.hu

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!