2024. május 4. szombat Mónika, Flórián

A megújulás jegyében

Agro Napló
A pápai székhelyû KÉSZENLÉT Rt. jelen van a mezõgazdaság szinte valamennyi területén, s mint mindig, idén is jelen van az AGRO+MASHEXPO-n, ami ha lehet, még fontosabb esemény ebben a várakozással teli idõszakban, mint a korábbi években.
Az Európai Unióval zajló csatlakozási tárgyalások 2002. december 13-án lezárultak. Ezzel véglegessé váltak mindazon feltételek, amelyekkel a magyar gazdák részt vehetnek az Európai Unió mezőgazdasági rendszerében. Most, az átmeneti időszak alatt fokozatosan részesülnek a gazdálkodók a közvetlen EU támogatásokból, s mint tudjuk, áprilisig van időnk arra, hogy elköltsük a Sapard pénzeket. A KÉSZENLÉT Rt. vállalja Sapard pályázatok elkészítését, s a programmal kapcsolatos gyakorlati tudnivalókkal is ellátjuk a gazdálkodókat. Nem utolsó sorban mindehhez kiváló technológiákat ajánlunk az érdeklődőknek, amelyek nagy részét már sokan ismerik, elismerik.



Cégünk mûködésében alapvető szerepet tölt be az új és meglévő üzleti kapcsolatok kiszélesítése, ápolása, új termékek és szolgáltatások bemutatása és a piaci információk begyûjtése. E rangos kiállítás remek alkalom arra, hogy széles körben megismertessük új, olasz gyártmányú termékeinket, s a már régóta, sikerrel forgalmazott, a mezőgazdaságban igen elterjedt, jó minőségéről ismert Kuhn-, és Faresin gépcsaládot, Schauer technológiánkat és a horvátországi illetőségû Letina cég borászati termékeit. Optimistán, bizakodással várjuk, hogy visszajelzést kapjunk a legfontosabbtól - a vevőtől - arra, hogy a KÉSZENLÉT Rt.-t, mint mezőgazdasági gépforgalmazó vállalkozást hogyan értékelik, milyen pozíciót foglalunk el a piacon. Éppen ezért a következőkben röviden bemutatjuk Önöknek gépeinket, melyekkel nyugodtan, kétségek nélkül részt vehetünk az embert próbáló versenyben, mely a csatlakozás után vár ránk.



A KUHN gépcsalád vonatkozásában a teljes skálát forgalmazzuk immár negyedik éve, melyek: ekék, kultivátorok, tárcsák, kombinátorok, talajmarók, forgóboronák, talajlazítók, vetőgépek, mûtrágyaszórók, permetezők, szárzúzók, kaszák, rendterítők, rendsodrók, illetve bálabontók.



A szarvasmarhatartó telepek részére FARESIN számítógép vezérlésû technológiát tudunk biztosítani, melynek korszerûsége kétségtelen, a visszaigazolások nagy kedveltségről tesznek tanúbizonyságot. A forgalmazott géptípusok: horizontális takarmánykeverő-kiosztó kocsi (vontatott és önjáró kivitelben is, 7-19 m³), vertikális takarmánykeverő-kiosztó kocsi (vontatott és önjáró kivitelben is, 7-19 m³), a TMR típusok mintegy százféle takarmány összeállítását teszik lehetővé. E márkanév alatt forgalmazott teleszkópos rakodógépünk legfontosabb jellemzői a minőség és a megbízhatóság.



Magyarországi forgalmazója vagyunk a SCHAUER osztrák cégnek. Sertés- és szarvasmarha telepi technológiák és berendezések tervezése, kivitelezése; az etetési és szellőztetési technológiák tervezése, kivitelezése; valamint trágyakezelési technológiák mind-mind szerepelnek kínálatunkban.



Nagy igény mutatkozik a horvátországi illetőségû LETINA cég borászati termékskálája iránt is. Ezek többek között: különböző fekvő- és álló tároló- és erjesztő tartályok korr. acélból, szerelvényezett állapotban (50 l- 40000 l-ig), fogadó garatok, prések és szûrők.



S végül, de nem utolsó sorban új termékeink felsorolását tekintsék át, melyek olasz partnereinknél minőségi anyagokból, modern gyártástechnológiával, a minőségi követelményeknek és EU szabványoknak megfelelően készülnek. Új gépeinkkel, berendezéseinkkel visszafogott árszinten tudjuk bővíteni ajánlati palettánkat:



aktív talajmûvelő eszközök (mélylazítók):MA/AG
ekék (váltvaforgató): MORO ARATRI
silózó: BODINI
kaszák: MARANGON
rendkezelők: RAVAK (Cseh)
bálázó, bálacsomagoló: FERRABOLI
lucerna bálaszárító: CLIM AIR
szállító eszközök:  
pótkocsik, trágyaszórók, szippantók LOCHMANN
vetőgép talajmûvelővel: ALPEGO




Telepek ellátását mindezek mellett különböző fejő- és hûtőtechnológiák tervezésével, kivitelezésével; gyógy-, takarmány-, tisztító- és fertőtlenítőszerekkel tesszük teljessé.



Összes gépünk, berendezésünk forgalmazását szerviz- és alkatrész-szolgáltatással egészítjük ki!



Mint a fent említettek alapján láthatják, a KÉSZENLÉT Rt. teljes kínálatával a gazdaság fontos súlypontjait fogja át. Ennek ellenére szükségünk van az örökös megújulásra a sikeres üzletkötés és a jó versenypozíció érdekében. Elmondhatjuk: felkészülten, kiváló termékekkel, kiváló szakember gárdával állunk a kihívás és vevőink elé, akiket nagy szeretettel várunk az



AGRO+MASHEXPO „A „ PAVILONJÁNAK 303/B STANDJÁN!



„AMIT ÉRDEMES CSINÁLNI, AZT ÉRDEMES JÓL CSINÁLNI.”



Lord Chesterfield



Farkas Judit

marketing vezető



Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!