Már elmúltunk tíz évesek- Advanta Hungary

Agro Napló
Az idei 2004. évben, EU tagságunk elsõ évében, mi olyan fajtákat és azok vetõmagjait kínáljuk Önöknek, mint eddig. Ahogyan azt az elmúlt tíz évben tettük, évente újabbakat, és újabbakat, évente jobbakat és még jobbakat, folyamatosan bõvítve vetõmag választékunkat. Vetõmagjaink hordozzák magukban a legújabb kutatási és fejlesztési eredményeket, folyamatosan munkálkodunk a különféle termesztési körülményeknek és idõjárási változásoknak megfelelõ növényfajtákon, a maximális termés és minõség érdekében.

A kukorica fajtaajánlatunkban szereplő hibridek a különböző termesztési viszonyok között a legkeresettebb érésidőt átfogva kielégítik a legkülönbözőbb termelői igényeket is. A VIRTUOSE (FAO 320) egy igazi unikum a hazai kínálatokban. A sokoldalúságát színesíti a minőségi szilázs alapanyagként és a humán célú felhasználhatósága. A legújabb PICNIC (FAO 300) az éréscsoportjának egyik meghatározó és kedvelt hibridje lehet. A korai nagy termés biztonsága fogja megalapozni népszerûségét, hiszen az elmúlt évben már bizonyította éréscsoportjában a kiváló stressztûrését és kiemelkedő termőképességét. Koraisága révén jól szolgálja a szakmailag indokolt vetésváltást, utána az őszi kalászosok még időben elvethetők. A korai éréscsoport második felének képviselője a közkedvelt HYPNOS (FAO 380), amely nevét rendkívül mutatós külleme miatt, mint igazi szemes típus kapta. Ez a hibrid intenzív termesztési körülmények között az éréscsoportja végére jellemző termőképességet egyesíti az alacsony betakarításkori szemnedvességgel. A HORUS (FAO 450) az elsőként minősített kukorica hibridünk, az elmúlt években az egyik legkeresettebb középérésû Advanta hibriddé vált. Az ország legkülönbözőbb termőhelyein is sikeresen termeszthető. A nagy csövein található kis ezermag tömegû szemek tökéletesen borítják a csutkát, ezért mindig nagyobb termést mérünk, mint amit termésbecsléskor mutat. Szárszilárdsága kiváló. A HORUS és a HYPNOS imidazolinon ellenálló változatban is kapható. A SHIVA (FAO 480) hibrid tökéletesen egyesíti a Termelők legfontosabb igényeit, a magas termőképességet, a gyors vízleadást, és a termésstabilitást a legkülönbözőbb évjáratokban. Alkalmazkodóképessége a VIRTUOSE-hoz hasonló, csak lényegesen magasabb termésszinten tudja ezt teljesíteni. A legkülönbözőbb termesztési körülmények között is sikeresen termeszthető. Szárszilárdsága kiváló, jól bírja a „lábon szárítást”. Kettős hasznosításra is alkalmas. A CHARRON (FAO 480) a legmagasabb termőképességû kukorica hibridünk, amely elsősorban a Dél-Dunántúlon bizonyította már, hogy az intenzív termesztési körülmények között szinte verhetetlen. A magasabb tápanyagszintet kimagasló termésnövekedéssel hálálja meg. Rendkívül vastag, kompakt, azonos magasságban ülő csöveket fejleszt, szárszilárdsága kiváló.

A növénytermesztőknek a megbízható fajta (hibrid), és a fajtát megtestesítő jő minőségû vetőmag, alapozza meg azt a jövedelmet, amelyet befektetéseik és kockázatvállalásaik mellett elvárhatnak. Az Önök eredményes gazdálkodásához, mi az Advanta munkatársai a legkorszerûbb fajtáinkat (hibridjeinket) és azok vetőmagjait ajánljuk.

ADVANTA az értékteremtés hagyománya

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!