Az agráriumban a személyes kapcsolatok kialakítására törekszik az OTP Bank

Agro Napló
Az innovatív termékfejlesztésen túl az OTP Bank stratégiájában prioritást élvez az értékesítés támogatás, valamint a jól működő ügyfélkapcsolat-menedzsment is. Ennek keretében a pénzintézet egyre gyakrabban vesz részt mezőgazdasági szakkiállításokon, rendezvényeken, hiszen ott lehetőség nyílik közelebbi, személyes kapcsolat kialakítására a mezőgazdaság szereplőivel – hangsúlyozta lapunknak Szabó István igazgató a debreceni Farmer Expo kapcsán. Az OTP Bank Agrár Ügyfélkapcsolati Főosztályának vezetője úgy véli, a nagy üzleti elképzelések megvalósulásához a „kis beszélgetéseken” keresztül vezet az út.  

Hogyan kell értelmezni az OTP Banknál a közvetlen ügyfélkapcsolatot?

Az OTP Bank stratégiájában – a kormányzati szándékkal összhangban – kiemelt szerepet kap a mezőgazdaság és élelmiszeripar finanszírozása. Ennek keretében, az innovatív termékfejlesztésen túl, a bank nagy jelentőséget tulajdonít a hatékony értékesítés támogatás, valamint a jól működő ügyfélkapcsolat-menedzsment kialakítására, fenntartására – hangsúlyozza Szabó István, aki úgy véli, mind a debreceni Farmer-Expo, mind a Szentlőrinci Gazdanapok a magyar mezőgazdaság egyik legrangosabb szakmai fórumai közé tartozik, ezért az OTP Bank a tavalyi évhez hasonlóan, az idei esztendőben is kiállítóként jelent meg ezeken a színvonalas és széles programválasztékot kínáló rendezvényeken. Az igazgató fontosnak tartja a megjelenést, mert láthatóan évről évre nő azon hazai és külföldi agrárvállalkozók száma, akik hasznosnak tartják a részvételt, hiszen a különböző szakmai fórumokon megismerhetik a legújabb kutatási vagy termelési eredményeket, lehetőségük nyílik a gazdálkodásukban hasznosítható tapasztalatok megismerésére. Szabó István elmondta, mindkét kiállítás az előzetes várakozásaiknak megfelelően alakult, lehetőségük nyílt közelebbi, személyes kapcsolatok kialakítására, meglévő kapcsolatok megerősítésére. − Az OTP Bank Agrárágazati Igazgatóságán hiszünk abban, hogy ezek a találkozók fontos építőkövek egy hosszú távú, eredményes ügyfélkapcsolat során. Módot adnak arra, hogy közelebbről megismerkedjünk meglévő és leendő partnereink finanszírozási igényeivel, az esetlegesen felmerülő problémáival, és ezáltal közösen tudjuk megtalálni a mindkét fél számára kedvező megoldási lehetőségeket.

Az OTP Bank a sikeres együttműködés jegyében a debreceni Farmer-Expón három különdíjat adott át ügyfelei részére. A díjazottak között szerepelt az agrokémiai kereskedelemmel, vetőmag-előállítással foglalkozó Chemical-Seed Kft., a szántóföldi és kertészeti növénytermesztéssel, erdőgazdálkodással, tejelő szarvasmarha tenyésztéssel és tejfeldolgozással foglalkozó Ibránytej-cégcsoport, valamint a juhtenyésztéssel, juhtej-feldolgozással foglalkozó HIKSZ Kft. Szabó István a díjakkal kapcsolatban kiemelte, külön büszkeséggel tölti el a bank szakembereit, bennünket, hogy a Szentlőrinci Gazdanapokon a fiatalos, egyéni megjelenésért, a harmonikus színösszeállításért az OTP Bank megkapta a Fair-Expo Kft. „Kreatív Stand” különdíját.

 

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
Az agrárgarancia segíti a pályázókat

Az agrárgarancia segíti a pályázókat

Az agrárium beruházásainak ösztönzésére jelentős források állnak rendelkezésre, de a támogatásokat kiegészítő finanszírozás is kulcsszerepet játszik a...

CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?