Alfa-Gép Kft. (x)

Agro Napló


„A” pavilon, 105/A stand.

 „Ha kertészeti gép, akkor Alfa-Gép!”: a szlogen, amely cégünk egyik meghatározó profiljának legkifejezőbb mondata, 1998 óta. Tizenhét éve kiemelkedő, megbízható minőségű kertészeti gép termékválasztékot kínálunk Partnereinknek, olasz és magyar gyártók zöldség- és gyümölcstermesztési technológiához legyártott gépeivel. A talaj megfelelő előkészítésétől a különböző növényi kultúrák palántázásán át a betakarításig ajánlunk megoldásokat. Az Agrárgépshow-Agromashexpo kitűnő helyszín arra, hogy ízelítőt adjunk széles termékportfóliónkból, kiemelve néhány, a közelgő szezonra is aktuális kertészeti gépet.

 

 

 

 

Fedele talajmaró- ágyáskésztő        Fedele fogóujjas, csészés, forgóadagolós palántázók

A fokhagyma-, hagyma- és burgonyatermesztéshez kapcsolódó egyedi gépkínálatunk spanyol és holland gépgyártókkal kiépített együttműködés gyümölcse. Reprezentálva ezt a kínálatot az idei gépmustrán a Holaras hagyma rendrerakó, a JJBroch hagyma vetőgép és JJBroch burgonya ültető gép lesz megtekinthető a standunkra látogatók számára.

 

 

 

A zöldség- és gyümölcstermesztési technológiát kiszolgáló kínálat mellett a szántóföldi növénytermesztéshez és az állattartáshoz kapcsolódóan olyan nagy márkák régiós képviselői vagyunk, mint a Vogel Noot, Güttler, Fliegl.

AL-TERRA márkanéven, amely mögött több évtizedes gyártói háttér áll, cégünk kombinátorok, kultivátorok, tárcsák széles termékválasztékát kínálja. A januári kiállításon kombinátor és kultivátor, mint a szezonhoz legközelebb álló gépek kerülnek bemutatásra, de cégünk telephelyén a márka harmadik elemének több típusa is megvásárolható.   

Az általunk kínált munkagépekhez pedig megfelelő LE-t a forgalmazott traktor márkáinkkal biztosítunk, így a MTZ, GOLDONI, YTO, FOTON traktorok teljes kínálata fellelhető cégünk portfóliójában.

A kínálatunk egyik új szereplője a Fontana talajrendező. Kiemelkedő teljesítménye abban rejlik, hogy alkalmazását követően a talaj vízeloszlása hatékonyabbá válik, a talajrendezést követő munkaműveletek- pl. vetés- pedig jobb minőséget eredményeznek. A gépshow idején egy lézerrel működtethető talajrendező kerül bemutatásra, tekintélyes méretének is köszönhetően minden bizonnyal az érdeklődés középpontja lesz az idei évben is.

 

 

Az Alfa-Gép Kft. várja minden kedves Érdeklődőjét határon innen és határon túl, hiszen ha mezőgazdasági gép, akkor Alfa-Gép!

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!