HAT-AGRO CSOPORT ‒ EGY SZINTTEL FELJEBB A PIACON (x)

Agro Napló
Fiatalodás és megújulás

A 2003-ban Presztízs-díjat nyert HAT-AGRO az általa képviselt három üzletágban komoly sikereket könyvelhet el, s 2015-ben szervezetileg is egy szinttel feljebb lép a piacon. A három céget, s ezáltal három különböző tevékenységet magába foglaló HAT-AGRO Csoport jó évet zárt: 2,3 milliárd forintos összbevétele optimista reményeket vetít előre 2015-re is.


Mivel tavaly megugrott a baromfitartási kedv, köszönhetően az állami támogatásoknak is, a komplett telepek tervezését és kivitelezését magába foglaló baromfi-tartástechnológiai üzletágunknak kiemelkedő eredményei voltak, és a higiéniai programok, szolgáltatások terén is húszszázalékos növekedést értünk el ‒ részletezi a sikert Pásztor Attila, a HAT-AGRO Csoport tulajdonosa.


Pásztor Attila

A cégvezető elmondta: 2014 a fiatalodás és a megújulás éve volt, amelynek célkitűzései átnyúlnak az idei évre is. A vállalat ugyanis nemcsak a piac eredményeit tekintve, hanem szervezetileg is magasabb szintre lép, amely egy új vállalatirányítási rendszer bevezetésével kezdődött el. A jelenleg 26 főt foglalkoztató, s idén további létszámbővítést tervező cég számára fontos célkitűzés a szakembergárda fiatalítása is.

 

Forrás:

KISALFÖLD

2015.01.14.

Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!