Landini a kertészeti pályázathoz. Még nem késő! (x)

Agro Napló
Még nem döntött vagy az importőr nem tudja a kertészeti pályázat október 15-i határidejére teljesíteni megrendelését? Ne csüggedjen, forduljon az AXIÁL-hoz és nézze meg készleten lévő Landini kínálatukat!


Már jócskán benne vagyunk a kertészeti pályázat sűrűjében. Sokan túl vannak már a döntésen, sőt vannak, akik már kézben is tartják a pályázat gyümölcsét. Azonban jelentős azon gazdák száma, akik még nem választottak erőgépet. Vagy azért, mert nem tudtak dönteni, vagy, mert a kiszemelt típust nem tudja az importőr a 2015. október 15-i határidőig leszállítani.

Az AXIÁL Kft. a döntésben kíván segíteni az alábbi figyelemhívással, melyben megtalálja azon Landini traktorokat, melyek a kertészeti támogatás szempontjából szóba jöhetnek, és ami a legfontosabb: készletükön jelenleg elérhetők a projektek határidőre történő megvalósításához!

Most még nem késő rendelni és elindítani a beruházást, azonban a finanszírozási konstrukciók igénybevételénél figyelembe kell venni, hogy azok is időigényes műveletek. Az idő és a készlet egyre fogy. Ne halogassa döntését, éljen a Landini és az AXIÁL Kft. adta lehetőségekkel!

További információkért keresse az AXIÁL területileg illetékes üzletkötő kollégáit!

Az AXIÁL aktuális Landini traktorkínálata a kertészeti pályázathoz:


Nagyobb méretért kattintson a képre!
Címlapkép: Getty Images
NEKED AJÁNLJUK
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!
EZT OLVASTAD MÁR?