2024. május 3. péntek Tímea, Irma

Mascar Monster 770 Cut – az okos választás (x)

Agro Napló
Aki gyorsan dönt, most még jobban járhat. Hamarosan kezdődik a bálázási szezon, igen sokan szeretnék a szezon új, megbízható és gyors géppel kezdeni. Miért érdemes a Mascar Monster 770 bálázót választani?

Változó kamraméret, 80-170 cm-es bála készíthető

A szállítási lehetőségek és vevői igényeknek megfelelően állítható a bálaméret, sőt egy-egy területen a maradék szálastakarmány is kemény bálává köthető.

Gyors, széles rendfelszedő

A 2 m-es rendfelszedővel igen gyorsan etethető a gép, mely rotoros adagolóval rendelkezik.

Száraz és nedves bála készítésére egyaránt alkalmas 

Az erős Continental hevederek már 60 cm-es bálamérettől megkezdik a tömörítést. A bála tömörsége a vezérlő monitoron állítható, külön a mag, külön a palást nyomás megadásával.

Hidraulikusan állítható szecskázó

Az aprításhoz hidraulikusan mozgatható kések (7 vagy 14 db) emelhetőek ki, melyek a zöldtakarmányt aprítják a tömörebb, nehezebb bála készítése érdekében.

Hidraulikus eltömődés gátlás 

A bálakamra alja hidraulikusan lenyitható, így az esetleges eltömődés akár a fülkéből megszüntethető.

M700 Modern vezérlő terminál

A bálázó működése a fülkéből, az M700 vezérlő terminálon nyomon követhető. A gépen mindösszesen kétféle szenzort használtak a tervezők, így amennyiben a kritikus helyen lévő szenzor meghibásodik, úgy egy kevésbé fontos helyen lévővel (pl. bálakidobó szenzor) helyettesíthető, és befejezhető a napi munka. A vezérlő számítógép meghibásodása esetén sem kell, hogy leálljon a munka, mivel a számítógép megkerülhető, ekkor a traktor világításával adhatunk jelzés a bálázónak a kötözés indítására. Ekkor természetesen a korábban beállított paraméterek szerint folytatódhat a bálázás a probléma kijavításáig.

Könnyű hajtás 

Száraz bála készítése egy 90 LE-s MTZ-vel is megoldható, természetesen a szecskázó használata vagy zöld bála készítéséhez már erősebb 110-120 LE-s traktorra van szükség. A bálakamra mechanikus lakatolású, így hidraulikával nem kell tartatni a kamrát, mely probléma lehet egy kopottabb hidraulika rendszerrel szerelt traktornál.

Egyszerű karbantartás 

Központi zsírzó és az automata lánckenés az alapfelszerelség része, mellyel megkönnyítik a napi karbantartási folyamatokat.

Raktári Mascar Monster 770 Cut bálázó
végtelenített hevederekkel

8 650 000 Ft + ÁFA
(Az ár 2016. december 31-ig érvényes)

Nagy Márk
SZEGÁNA Kft.
+36-30/627-8052
szegana1@t-online.hu

Címlapkép: Getty Images
CÍMLAPRÓL AJÁNLJUK
KONFERENCIA
AgroFuture 2024
Új rendezvény a fenntarthatósági követelményeről és innovációs lehetőségekről!
AgroFood 2024
Országos jelentőségű rendezvény az élelmiszeripari vállalkozások számára!
Vállalati Energiamenedzsment 2024
Tudatos vállalati energiamenedzsment a hazai cégeknek!
Agrárium 2024
Jön a tavasz kiemelkedő agráripari konferenciája!